Welkom bij energieloket Eindhoven

Nieuw voor Eindhoven: het energieloket van , de gemeente Eindhoven en SlimWonen+. Het digitale startpunt voor iedere Eindhovense woningeigenaar die snel wil weten wat hij kan doen om zijn woning energiezuinig te maken.

swplusEnergiemaatregelen op de website
De meeste van onze leden hebben zonnepanelen en gebruiken daardoor nu (veel) minder fossiele energie. Wil je nog een paar stappen verder gaan? Het wordt je nu wel heel makkelijk gemaakt: op de website van vind je een aantal energiemaatregelen bij elkaar zodat je alvast een idee krijgt van wat er allemaal mogelijk is, waar je op moet letten en hoe het zit met de financiële aspecten.

Energieloket Eindhoven
Via het energieloket op de website van SlimWonen+ kun je een supersnelle energiecheck doen waarmee je een indruk krijgt van jouw energieverbruik ten opzichte van vergelijkbare huizen en huishoudens.
Met een wat uitgebreidere online energiescan krijg je inzicht in welke besparingsmaatregelen je kunt overwegen. Persoonlijk energieadvies door een adviseur van SlimWonen+ is ook mogelijk (maatwerk, de kosten zijn ca. 100-150 euro, ). Via het energieloket kun je ook offertes aanvragen bij door SlimWonen+ geselecteerde leveranciers en installateurs en informatie over subsidie-regelingen. En zoek je een checklist om een offerte van een zelfgekozen leverancier te beoordelen? Ook die zijn via de website te vinden. Makkelijker kan het niet.

Het energieloket voor Eindhoven is op initiatief van en de gemeente opgezet en wordt ‘bemand’ door SlimWonen+. Ook in Best, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Veldhoven en Waalre is SlimWonen+ actief in samenwerking met lokale energiepartners. Doel is zo veel mogelijk energiebesparing te bereiken door woningen energiezuinig of energieneutraal te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *