Nul op de meter woning

Kans voor nul-op-de-meterpioniers

Heb je een rijtjeswoning van tussen 1945 en 1974, wil je die naar ‘nul op de meter’ brengen, en vind je het leuk om mee te doen aan een innovatief project? Laat het ons weten.

Nul op de meter woning

Nul-op-de-meterwoning

Energieneutraal
Energieneutraal wonen wordt vaak ‘nul op de meter’ genoemd: het huis wekt zelf alle energie op die het nodig heeft. Nul op de meter heeft de toekomst! Al in 2020 moeten alle nieuwbouwhuizen meer energie opwekken dan ze verbruiken. Maar hoe zit dat met bestaande woningen?

Pioniers gezocht voor Alles-in-Huis
Reimarkt is een nieuw product aan het ontwikkelen om bestaande woningen naar nul op de meter te verbouwen: Alles-in-Huis. Hiermee wordt wonen comfortabeler, duurzamer en goedkoper. Om dit nieuwe product te ontwikkelen en uit te voeren is Reimarkt op zoek naar tien ‘pioniers’ uit Noord-Brabant die eigenaar zijn van een rijwoning uit de bouwperiode 1945-1974. Als pionier heb je invloed op het product en het proces. De benodigde verbouwing wordt tegen kostprijs aangeboden, er is een subsidie van de provincie Noord-Brabant en je kun mogelijk nog gebruikmaken van landelijke subsidies.

Wat is Reimarkt?
Reimarkt is een ‘winkel’ waar je duurzaam wonen kunt ‘kopen’. heeft geen enkele band met Reimarkt, maar we zijn blij met ieder initiatief dat onze leefomgeving een stuk duurzamer maakt.

Geïnteresseerd?
Neem contact op met marnix_email. Hij brengt je in contact met de initiatiefnemers.

Een gedachte over “Kans voor nul-op-de-meterpioniers

  1. Jan Willem

    Ben uitermate geinteresseerd om op zeer korte termijn een gooi te doen naar nul op de meter.
    Daarom trok dit artikel mij. Heb gemaild en hoop spoedig in contact te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *