Thema-avond warmtepompen

Op dinsdag 2 mei verzorgt de werkgroep warmtepompen van een thema-avond in wijkcentrum De Dommel (Gestel). Aanmelden voor deze avond kan hier.warmtepompunit
Thema-avond
Overweeg je een warmtepomp aan te schaffen, maar heb je nog geen goed beeld van de mogelijkheden en beperkingen? Kom dan naar de thema-avond. Je krijgt uitleg over de werking van een warmtepomp en soorten warmtepompen met hun voordelen en nadelen in verschillende situaties. Warmtepompeigenaren en een installateur delen hun ervaringen en beantwoorden vragen.

Warmtepomp in het kort
Een warmtepomp die je huis verwarmt is beter voor het milieu dan een gasketel die CO2 uitstoot. Als huiseigenaar kun je met een warmtepomp je gasverbruik flink reduceren (of zelfs helemaal stoppen). Je kosten voor gas worden lager en je hebt extra stroom nodig om de warmtepomp te laten draaien, maar netto zullen de energiekosten lager uitvallen. Mede dankzij de huidige subsidieregeling kan een warmtepomp zichzelf op termijn terugverdienen. Zo draag je bij aan een schonere wereld op een betaalbare manier.

Aanmelden voor de thema-avond warmtepompen
Dinsdag 2 mei 20.00 uur
(zaal open 19.30 uur)
Locatie:
Wijkcentrum De Dommel, Beethovenzaal
Bennekelstraat 131, 5654 DD Eindhoven

Programma:
20:00 Warmtepompen: een introductie
20:25  Welke warmtepomp is voor mij geschikt?
20:50 Pauze
21:00 De eigenaar van een lucht/water-warmtepomp vertelt
21:20 Warmtepompinstallateur Joost Gijsbers
21:35 Gelegenheid tot stellen van vragen
22:00 Afsluiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *