Energie quickscan

Binnen 2 minuten bespaaradvies

Helaas is de quickscan buiten werking!

Gratis en vrijblijvende scan

online energie quickscan

onderdeel energie quickscan

Benieuwd hoe duurzaam jouw huis is en hoe je energie en kosten kunt besparen? Doe dan vrijblijvend de gratis energie quickscan. Het kost je maar 2 minuten.

Vul hieronder het formulier in, druk op verzenden en wordt automatisch doorgestuurd naar de scan van onze partner Energieloket Zuidoost Brabant. De scan werkt het best op een tablet of computer!

Wat levert het je op?

Na het afronden van de quickscan krijg je per e-mail een rapport met energiebesparende maatregelen die passen bij jouw woonsituatie. Inclusief een schatting van de kosten en opbrengsten. Zo krijg je een eerste inzicht in je bespaarmogelijkheden en mogelijke energielabel.

Hoe helpen wij je?

Er kunnen meerdere maatregelen uit de scan komen. Waar begin je dan? helpt je graag om slimme keuzes te maken. Wij zijn geen commerciƫle partij en onafhankelijk. Ook hebben we geen winstoogmerk.

Na het verzenden van onderstaand formulier ontvang je automatisch een e-mail. Hierin staat alles over hoe wij je eventueel verder kunnen helpen na de quickscan.

Doe de energie quickscan

Als je de quickscan doet, heb je recht op een jaar gratis lidmaatschap. Hiermee kun je profiteren van zeer betaalbaar advies en hoge collectieve inkoopkortingen.

Waarom zou je deze tijd niet gebruiken om even te kijken hoe je huis ervoor staat?

Helaas is de quickscan niet beschikbaar op dit moment.

Je wordt doorgestuurd naar de quickscan op de website van Energieloket Zuidoost Brabant.

Het Energieloket deelt jouw scan NIET met 040energie. Als je een aanvullend adviesgesprek wenst, kun je het rapport zelf naar ons toesturen.

Gratis lid

Doe de quickscan en krijg een jaar gratis lidmaatschap (geldig tot 31 december2021). Dit wordt niet automatisch verlengd. Ben je al betaald lid? Dan geldt het voor 2022.

Gemeente Eindhoven

Energieloket Zuidoost Brabant is gekoppeld aan de Gemeente Eindhoven en maakt gebruik van openbare woninggegevens en de antwoorden op de vragen over jouw huis.

Over

Wij zijn een onafhankelijke Eindhovense vereniging met 1600 leden. Wij helpen straat-, buurt- en stadsgenoten met onafhankelijk energieadvies rondom zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en glas.

Bespaaractie 2020/21

In 2020 hebben we een grote gezamenlijke actie samen met de Gemeente Eindhoven. Met collectieve inkoopacties, infoavonden en advies helpen we je met energie besparen en/of zelf opwekken. De actie loopt door tot 31 december 2021. Meer info: Bespaarhuis.