040quickscan

Eenmalig gratis lidmaatschap cadeau in 2020

In samenwerking met de gemeente Eindhoven bieden we alle huiseigenaren in Eindhoven eenmalig een gratis 040energie lidmaatschap. Hiermee kun je als lid gebruik maken van onafhankelijk advies en deelnemen aan speciale collectieve inkoopacties met korting. Voor bijvoorbeeld zonnepanelen, isolatiemaatregelen en/of een warmtepomp. Ben je al lid? Dan geldt het gratis lidmaatschap voor 2021.

Je wordt automatisch en gratis lid op 2 manieren:

  1. Vul eerst onderstaand formulier in en doe daarna in 2 minuten de online woning 040quickscan in en krijgt meteen een eerste energie bespaar advies voor je eigen woning.
  2. Vul eerst onderstaand formulier in Je vraagt direct een offerte aan voor de collectieve inkoopacties van 2020. Ga naar: offerte aanvragen<– waarschijnlijk niet 1 formulier.., ik kan mensen niet zomaar naar andere formulieren doorsturen; moeten ze daar dan weer hun gegevens invullen?

 

Als lid profiteer je van de 10 Ledenvoordelen (ik vind dit een complete janboel, en waar komt deze content terecht) en kun je je woning verduurzamen met 10-25% collectief inkoopvoordeel. Ook krijg je € 10 (klopt dit getal wel; volgens mij is het veel meer – en hoe doen we dat nu we deze niet kunnen uitvoeren op het moment) tot € 100 korting op woningadvies diensten.

 Word nu gratis lid 2020 en doe de 040quickscan

* = verplicht veld

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Telefoonnummer
(alleen voor controle)
(mobiel)
Eigen huis met eigen dak*:
e-mail*
040energie nieuwsbrief
(ca. 1x per maand)
ja

Opmerkingen

U wordt dit jaar gratis lid van 040energie en bent geregistreerd voor de bespaarhuis actie. U wordt doorgestuurd naar de quickscan op energieloket Zuid Oost Brabant.

Je gaat ermee akkoord dat 040energie krijgt de quickscan gegevens  krijgt van energieloket Zuid Oost Brabant om je beter te kunnen helpen met de verduurzaming van je huis. Energieloket Zuid Oost Brabant is in beheer van de Gemeente Eindhoven.

text in de rechter kantlijn.