Zonnepanelen voor heel Eindhoven

wil de energievoorziening van Eindhoven vergroenen en organiseert voor het zesde jaar een zonnepanelenactie. Wij helpen met:

 • betrouwbare en goede informatie
 • onafhankelijk advies (schouw)
 • een goede leverancier die een flinke korting geeft aan 040energie leden

Zo maken we zonnepanelen voor Eindhoven gemakkelijk en goedkoop voor iedereen.

Je kunt hier inschrijven:

Meer informatie?

Vanwege corona zijn er momenteel geen informatieavonden in de wijken van de stad. Wel houden we digitale informatieavonden. Inschrijven kan via aanmelden infoavond.

Je kunt ook kijken naar dit informatiefilmpje.

Je kunt hier vragen stellen.

Wat leveren zonnepanelen op?

Zonnepanelen zorgen voor een flinke besparing op je energierekening. Zo betalen ze zichzelf terug in circa 5-8 jaar. De panelen gaan zeker 25 jaar mee.

De aanschaf ligt zo tussen de € 2.500 en € 5.000. Dit is afhankelijk van het aantal panelen dat je kiest. De btw krijg je terug van de Belastingdienst.

Meedoen

Er zijn twee manieren om mee te doen:

 1. Vraag een vrijblijvende offerte aan in het formulier. De leverancier neemt binnen ca. 10 dagen contact met je op om een afspraak voor een offertegesprek op te stellen. Jij besluit of je de offerte wil accepteren. Als je de offerte accepteert wordt je lid van de vereniging voor het lopende jaar en kunt aan andere acties van de vereniging mee doen.
 2. Vraag advies aan huis (schouw) van een onafhankelijke adviseur van 040energie in het formulier. Een goed idee als je mogelijk een flink bedrag gaat uitgeven. Je krijgt na de schouw een rapport en offerte. Je kunt met het rapport ook naar een andere leverancier. Je betaalt €30 (de werkelijke kosten zijn ca. €150). De adviseur neemt na betaling binnen ca. 10 dagen contact op om een afspraak te plannen voor het advies aan huis. Je wordt lid van de vereniging voor het lopende jaar en kunt aan andere acties van de vereniging mee doen.

In beide gevallen: vul het formulier hier beneden in.
Alleen als je een schouw wilt, maak dan z.s.m. € 30 over op
NL97 TRIO 0198 3556 29
t.n.v. 040Energie
o.v.v. ZON, naam, postcode, huisnummer

  * = verplicht veld

  kWh

  Door drukte is inplanning voor een vrijblijvende offerte of schouw pas mogelijk over zes weken. Vanwege drukte en vakantie worden de nieuwe schouwen pas vanaf 26 augustus ingepland.

  Opmerking

  Zonnepanelen Eindhoven

  Actievoorwaarden

  Iedereen in Eindhoven kan mee doen.  Je wordt lid van 040energie voor het lopende jaar als je een schouw aanvraagt of een offerte accepteert. Mensen van randgemeentes (m.u.v. Best) kunnen alleen vrijblijvende offertes aanvragen, en worden geen lid.

  Leverancierskeuze

  040energie selecteert elk jaar in een objectief selectieproces opnieuw een leverancier die een goede kwaliteit en goede prijs kan combineren. We bedingen een speciale korting die je alleen als lid van krijgt. Zo heb je je lidmaatschapsgeld in een mum van tijd terugverdiend.

  Vragen

  Bekostiging van deze actie

  040energie ontvangt de schouw-bijdrages en een kleine commissie van de leverancier. Hiermee worden de schouw en het jaar lidmaatschap gefinancierd.

  Meer informatie