Zonnepanelen voor heel Eindhoven

wil de energievoorziening van Eindhoven vergroenen en organiseert voor het zesde jaar een zonnepanelenactie. Wij helpen met:

  • onafhankelijke en goede informatie,
  • onafhankelijk advies (schouw) en
  • een goede leverancier waar we een flinke korting hebben voor 040energie leden.

Zo maken we zonnepanelen makkelijk en goedkoop voor iedereen.

Binnenkort komen er informatieavonden in de hele stad. Tot die tijd staan hier informatiefilmpjes en je kunt gratis meedoen.

Wat leveren zonnepanelen op?

Zonnepanelen leveren een flinke besparing op je energierekening. Zo betalen ze zichzelf terug in circa 5-8 jaar. De panelen gaan zeker 25 jaar mee. De aanschaf ligt zo tussen de € 2.500 en €  5.000, afhankelijk van het aantal panelen wat je kiest. De btw krijg je terug van de Belastingdienst.

Mee doen

Er zijn twee manieren om mee te doen:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Als je besluit de offerte te accepteren word je automatisch 1 jaar lid van 040energie. Mocht je toch nog vragen hebben of met een adviseur willen overleggen dan kun je alsnog een schouw aanvragen
  2. Vraag een advies aan huis aan (schouw) door een onafhankelijke adviseur van 040energie. Je kunt overleggen over de beste optie voor jouw situatie en huis, en al je vragen stellen. Een goed idee als je mogelijk een flink bedrag gaat uitgeven. De kosten zijn €20 voor leden, €30 als je meteen lid wordt en €40 voor niet leden. Je krijgt na de schouw rapport en een offerte. Je kan met het rapport ook naar een andere leverancier.
Campagne
Voornaam (verplicht)
Tussenvoegsel
Achternaam (verplicht)
E-mail (verplicht)
Straatnaam (verplicht)
Huisnummer (verplicht)
Postcode (verplicht) (geen spaties)
Telefoonnummer (verplicht) (mobiel)
Wijze van deelname: vrijblijvende offerteschouw
Nieuwsbrief ja (ca. 1x per maand)

Opmerkingen

Als je een schouw wil maak dan z.s.m. €20 (voor leden), €30 (meteen lid worden) of €40 (voor niet leden) over op NL97 TRIO 0198 3556 29 t.n.v. 040Energie o.v.v. ZON NAAM POSTCODE HUISNUMMER

Wat kun je doen:

Actievoorwaarden

Iedereen met een eigen dak in Eindhoven kan mee doen. Als je een schouw aanvraagt of in gaat op de offerte wordt je lid van 040energie.

Leverancierskeuze

040energie selecteert elk jaar in een objectief selectieproces opnieuw een leverancier die een goede kwaliteit en goede prijs kan combineren. We bedingen een speciale korting die je alleen als lid van krijgt. Zo heb je je lidmaatschapsgeld in een mum van tijd terugverdiend.

Vragen

Geld lenen voor zonnepanelen

Geen geld op de bank en toch zonnepanelen kopen? Dat kan! De gemeente Eindhoven heeft een speciale actie met een lage rente voor de aankoop van zonnepanelen. Kijk op De Groene Zone, Als je wil kopen dan is het aanbod van meer dan 20% goedkoper dan De Groene Zone bij vergelijkbare voorwaarden. We hebben dat samen met de gemeente vergeleken.

Pas op: Het lijkt soms of aanbiedingen van de gemeente zijn maar er zit vaak een duur commercieel bedrijf achter.

Bekostiging van deze actie

040energie ontvangt de lidmaatschapsbijdrage voor deelnemers en een kleine commissie van de leverancier. Het advies aan huis wordt gefinancierd uit deze bijdrage.

Meer informatie: