Zonnepanelen voor heel Eindhoven

wil de energievoorziening van Eindhoven vergroenen en organiseert voor het zesde jaar een zonnepanelenactie. Wij helpen met:

  • betrouwbare en goede informatie
  • onafhankelijk advies (schouw)
  • een goede leverancier die een flinke korting geeft aan 040energie leden

Zo maken we zonnepanelen voor Eindhoven gemakkelijk en goedkoop voor iedereen.

Meer informatie?

Vanwege corona zijn er momenteel geen informatieavonden in de wijken van de stad. Wel houden we digitale informatieavonden. Inschrijven kan via aanmelden infoavond.

Je kunt ook kijken naar dit informatiefilmpje.

 

Wat leveren zonnepanelen op?

Zonnepanelen zorgen voor een flinke besparing op je energierekening. Zo betalen ze zichzelf terug in circa 5-8 jaar. De panelen gaan zeker 25 jaar mee.

De aanschaf ligt zo tussen de € 2.500 en € 5.000. Dit is afhankelijk van het aantal panelen dat je kiest. De btw krijg je terug van de Belastingdienst.

Meedoen

Er zijn twee manieren om mee te doen. In beide gevallen word je eenmalig een jaar gratis en vrijblijvend lid van 040energie (alleen in 2020). De opties:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je kunt besluiten om de offerte direct te accepteren. Heb je nog vragen of wil je met een adviseur overleggen dan kun je alsnog een schouw aanvragen.
  2. Vraag om advies aan huis (schouw) van een onafhankelijke adviseur van 040energie. Overleg over de beste optie voor jouw situatie en huis en stel al je vragen. Een goed idee als je mogelijk een flink bedrag gaat uitgeven. Je krijgt na de schouw een rapport en offerte. Je kunt met het rapport ook naar een andere leverancier.

CORONA UPDATE

Onze schouwmeester is sinds half mei weer op pad. De geselecteerde zonnepanelen leverancier is steeds door blijven werken. Uiteraard werkt iedereen binnen de strikte richtlijnen van het RIVM en maken ze goede afspraken met jou als ze bij je thuis komen.

* = verplicht veld

Opmerking

Als je een schouw wilt, maak dan z.s.m. € 30 over op
NL97 TRIO 0198 3556 29
t.n.v. 040Energie
o.v.v. ZON, naam, postcode, huisnummer

Zonnepanelen Eindhoven

Actievoorwaarden

Iedereen met een eigen dak in Eindhoven kan mee doen. Als je een schouw of offerte aanvraagt, word je automatisch lid van 040energie. Gratis en zonder verplichting.

Leverancierskeuze

040energie selecteert elk jaar in een objectief selectieproces opnieuw een leverancier die een goede kwaliteit en goede prijs kan combineren. We bedingen een speciale korting die je alleen als lid van krijgt. Zo heb je je lidmaatschapsgeld in een mum van tijd terugverdiend.

Vragen

Geld lenen voor zonnepanelen

Geen geld op de bank en toch zonnepanelen kopen? Dat kan! De gemeente Eindhoven heeft een speciale actie met een lage rente voor de aankoop van zonnepanelen. Kijk op De Groene Zone, Als je wilt kopen dan is het aanbod van meer dan 20% goedkoper dan De Groene Zone bij vergelijkbare voorwaarden. We hebben dat samen met de gemeente vergeleken.

Pas op: Het lijkt soms of aanbiedingen van de gemeente zijn maar er zit vaak een duur commercieel bedrijf achter.

Bekostiging van deze actie

040energie ontvangt de lidmaatschapsbijdrage voor deelnemers uit de RRE subsidie en een kleine commissie van de leverancier. Hiermee wordt het advies aan huis gefinancierd.

Meer informatie