Stel een energie vraag!!
Terug naar overzicht
energiebesparen
040energie helpt
samen verduurzamen

Energieadvies

Energieacoach aan huis

Soms is het goed een energiecoach bij jouw thuis te laten komen. Om de hele woning of specifieke onderdelen daarvan goed te bekijken.


Bij een energieadvies aan huis komen er 1 of 2 energiecoaches van 040energie bij je thuis. Samen kijken jullie naar je huis, energieverbruik, wensen en mogelijkheden. Je neemt de stappen door om te verduurzamen en krijgt advies om een goede volgorde te bepalen.

Bij het energieadvies komen allerlei maatregelen aan de orde. Van het terug brengen van je elektriciteitsverbruik en het slim luchten van je huis tot grotere renovaties. Voor een aantal maatregelen heeft 040energie een collectieve aanbieding. Kijk bij het ‘Acties’.


Energierapport

Na het bezoek van de energiecoach ontvang je, indien gewenst, een eenvoudig energierapport. Hierin wordt met zoveel mogelijk factoren rekening gehouden. Dit rapport vervangt niet een professioneel advies dat nodig is om een verduurzamingsmaatregel te laten uitvoeren. Het helpt je wel om een meer gelijkwaardige gesprekspartner te zijn in een offertegesprek met de voor jou meest geschikte aannemer of installateur.

Aanvragen, kosten en betaling

Met onderstaand formulier kun je een energieadvies aanvragen. Het advies kost € 20,-  Als je de aanvraag indient krijg je automatisch een Ideal betaalverzoek. Je krijgt direct een bevestiging op scherm én op jouw mailadres.

  • Leden krijgen een betaalverzoek van € 20,-.
  • Niet leden krijgen een betaalverzoek van € 30,- waarin lidmaatschap is inbegrepen.


Binnen 4 weken wordt er contact opgenomen voor een afspraak.

Aanvraag energieadvies

*
*
**
*


*

Deel dit artikel

Deze acties zijn misschien interessant voor je

Actie ventilatiebox
meer info
Actie kunststof kozijnen
meer info
Actie isolatieglas
meer info
Actie dakisolatie
meer info
Actie vloerisolatie
meer info
Actie spouwmuurisolatie
meer info
Actie zonnepanelen
meer info