Zet je cv-ketel op 60

Bespaar in 10 minuten 60 euro op je energierekening.

Hoe werkt het?

Met je telefoon stel je de cv-ketel in op een lagere temperatuur: 60 graden in plaats van 80. Je cv-ketel gebruikt dan minder gas om je huis warm te houden. Het scheelt ongeveer 5%: 60 euro per jaar. We hebben filmpjes en een handleiding voor meer dan 70 ketels. Het huis blijft wel even warm.

Zijn er nadelen?

Je huis warmt iets minder snel op als het binnen koud is. De temperatuur van het warme water uit de kraan blijft gelijk. Het is niet gevaarlijk – CV ketels zijn er voor ontworpen. Als het niet bevalt stel je de cv-ketel zo weer in op de oude temperatuur. Vrijwilligers van 040energie helpen bij problemen.
Heb je toch vragen voordat je durft te beginnen: stel je vraag hier.

Mee doen?

Dat gaat het handigst op een mobiele telefoon, dan kun je daarmee meteen naar je CV-ketel lopen. Je bekijkt je het filmpje voor jouw ketel, en je krijgt een simpele stap voor stap handleiding. Kijk snel of jouw CV-ketel geschikt is! Vul het formulier hieronder in en je kunt van start.

Jouw gegevens?

We gebruiken deze alleen voor eventuele hulp en terugmelding bij deze actie. Hier is ons privacy-beleid. Als je het nuttig vind wordt dan vrijwillig lid van de vereniging.

    * = verplicht veld
    Opmerkingen: