Duurzaamheidsacties ism Gemeente

Beste stadgenoot

040energie Eindhoven verduurzamen

Mogelijke besparingen per jaar

Mooi dat je interesse hebt in verduurzamen en goed dat je even bij ons komt kijken. Wij krijgen ook in 2021 via de gemeente Eindhoven namelijk RRE-subsidie. Hierdoor ben jij veel voordeliger uit voor advies en maatregelen.

Waarom vereniging 040energie?

  • 100% non-profit
  • 100% vrijwilligers
  • 100% begeleiding
  • onafhankelijke informatie
  • hoge kwaliteit en garantie
  • samen een scherpe prijs

Samen maken we Eindhoven duurzaam. Hieronder vind je onze activiteiten. Hoe kunnen we jou helpen?

Eerst meer informatie?

Online quickscan

In 2-3 minuten een rapport voor jouw huis met maatregelen om geld en energie te besparen, inclusief een schatting van de kosten en opbrengsten?
Ga naar de gratis online energie QuickScan

Bespaarloket voor vragen

Onze kundige vrijwilligers van het Bespaarloket beantwoorden graag je vragen. Neem contact op en krijg gratis telefonisch advies of antwoord per e-mail. Wat jij wilt.
Naar het Bespaarloket

Digitale informatieavond

In juni en juli houden we digitale informatieavonden over zonnepanelen, isolatie en warmtepompen. Duur: 1 uur. Je krijgt veel info en kunt live vragen stellen.
Meld je aan voor een infoavond.

Liever advies?

Ga naar advies aanvragen voor onderstaande opties.

Energiecoach aan huis

Onze energiecoaches komen bij je thuis. Ze kijken samen met jou naar je energieverbruik, wensen en mogelijkheden en helpen je met kleine maatregelen.

Adviseur aan huis

Denk je aan grotere energiebesparende maatregelen? Laat je huis dan uitgebreid inspecteren door een adviseur en ontvang een rapport en energie-stappenplan.

Schouw of scan

Interesse in zonnepanelen of een warmtepomp? Vraag dan een schouw (zonnepanelen) of quickscan (warmtepomp) aan. Dan weet je of en wat er kan.

Direct aan de slag?

Offerte zonnepanelen

Wij hebben betrouwbare leveranciers geselecteerd voor zonnepanelen, isolatie, glas en warmtepompen. Zij bieden kwaliteit, service en garantie. Wij begeleiden je tijdens het traject en je kunt altijd op ons terugvallen. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan met 10-25% korting:

Vragen? Stel ze hier

* = verplicht veld

Wat is je vraag