Energieadvies aan huis

Als je wil besparen op energie  helpen we je graag. Met energieadvies aan huis. Dit wordt gegeven door vrijwilligers die zijn opgeleid tot energiecoach.

Het energiecoachteam begin 2019. Inmiddels is het flink gegroeid

Hoe werkt het?

Bij een energieadvies aan huis komen er 1 of 2 energiecoaches van 040energie bij je thuis. Samen kijken jullie naar je huis, energieverbruik, wensen en mogelijkheden. Je neemt de stappen door om te verduurzamen en zet ze in een goede volgorde. Sommige energiecoaches werken met hoom-dossier – daarin kun je je eigen huis inventariseren en mee helpen om je huis in kaart te brengen.

Van kleine tot grote maatregelen

Allerlei maatregelen kunnen aan de orde komen. Van het terug brengen van je elektriciteitsverbruik en het slim luchten van je huis tot grotere renovaties. Hierbij een aantal maatregelen waar 040energie een collectieve aanbieding heeft:

Energierapport

Na het bezoek van de energiecoach ontvang je een eenvoudig energierapport. Hierin wordt met zoveel mogelijk factoren rekening gehouden. Dit rapport vervangt niet een professioneel advies dat nodig is om een verduurzamingsmaatregel te laten uitvoeren. Het helpt je wel om een meer gelijkwaardige gesprekspartner te zijn in een offertegesprek met de voor jou meest geschikte aannemer of installateur.

Zelf energiecoach worden?

Heb je iets met verduurzamen en vind je het leuk om samen met andere vrijwilligers mensen advies te geven over energiebesparing? Kijk dan op word energiecoach

Aanmelden voor een energieadvies

Vul het formulier hieronder in. We vragen een bijdrage van €10. Als je mee doet wordt je lid van de vereniging voor het lopende jaar. Graag meteen over maken op:

bankrekening: NL97 TRIO 0198 3556 29
t.n.v. 040energie
o.v.v. ADVIES, naam, postcode, huisnummer

Je wordt binnen 2 tot 8  weken gebeld om het adviesgesprek in te plannen. Als het inplannen niet naar tevredenheid lukt krijg je je geld terug.

 

energieadvies

    * = verplicht veld

    Opmerking