Hulp bij ISDE voor ’t Ven

biedt aan de bewoners uit ’t Ven de mogelijkheid om gratis ondersteuning te krijgen bij een ISDE subsidieaanvraag. Dit gebeurt via een externe dienstverlener: Simpelsubsidie. Deze helpt in het hele traject:  van de eerste check of je voor subsidie in aanmerking komt tot het aanvragen en toegekend krijgen van de subsidie.

Waarom mee doen?

Het is veel makkelijker dan zelf aanvragen via RVO. Via heb je geen kosten (de vereniging neemt de kosten voor haar rekening) en je wordt meteen gratis lid.

Waar kun je ISDE subsidie voor krijgen?

Je kunt nu ISDE subsidie aanvragen voor:

 • een warmtepomp of  zonneboiler, en eventueel extra isolatiemaatregelen mits van voldoende omvang)
 • twee isolatiemaatregelen mits van voldoende omvang.

Noot: je kunt op dit moment via Simpelsubsidie nog geen subsidie aanvragen voor enkelvoudige isolatiemaatregelen – dat kan pas in 2023, maar dan wel met terugwerkende kracht voor maatregelen uitgevoerd vanaf 2 april 2022.

Hoe werkt het?

Je schrijft je in via het formulier hieronder. In de email die je ontvang staat:
– de link naar de 040energie-pagina op de website van simpelsubsidie
– je kortingscode

Ook word je na inschrijving meteen doorgestuurd naar de 040energie-pagina op de website van simpelsubsidie. Je kan dus meteen aan de slag. We werken aan de koppeling van gegevens, maar op dit moment moet je je daar nogmaals (met de kortingscode in je email) inschrijven.

 

  * = verplicht veld

  Opmerking

  Voorwaarden actie

  • Je woont in de wijk ’t Ven
  • Je schrijft in voor 1 oktober 2022
  • je subsidie wordt toegekend voor het eind van 2023

  Mocht je niet aan de laatste twee voorwaarden voldoen dan zal 040energie de dienstverlening wel door laten lopen. Simpelsubsidie brengt dan kosten in rekening (op dit moment €85), maar pas als de subsidie wordt toegekend.

  Wat is simpelsubsidie

  Simpelsubsidie is een jonge dienstverlener die bedrijven en energie-organisaties als 040energie helpt om ISDE subsidie makkelijker toegankelijk te maken. Ze werken al met een aantal grotere bedrijven en instellingen en hebben een goede klantenwaardering.