Isolatieactie

Goede (na)isolatie bespaart tot 30% energie

warmteverlies woning 040energie

Een doorsnee (oudere) woning verliest tot 30% warmte door een matige isolatie van het dak, de vloer, spouwmuren en ramen.

Goede isolatie zorgt voor een comfortabeler huis en een lagere energierekening.

Bovendien is het een van de meest effectieve maatregelen om je impact op het klimaat te verminderen.

Hoeveel kun je besparen?

Goede isolatie bespaart je honderden euro’s per jaar. Kijk op de pagina hoeveel kun je besparen voor enkele berekeningen van Milieu Centraal, een voorlichtingsorganisatie van de Nederlandse overheid.

Hoe helpt je met isolatie?

Inzicht en informatie

Wil je direct inzicht in welke extra maatregelen je voor jouw woning kunt nemen? Doe dan nu de gratis online energie quickscan. Invullen kost je maar 2 minuten.

Wil je liever naar een presentatie luisteren van kundige en ervaren vrijwilligers en vragen kunnen stellen over isolatie? Meld je dan aan voor een informatieavond.

Onafhankelijk advies

Wil je wel isoleren maar weet je niet wat het slimste is voor jouw woning? De vrijwilligers van vereniging helpen je graag met onafhankelijk advies. Je huis goed (na)isoleren bespaart je veel energie en geld.

Inkoopkortingen tot 25%

Ook In 2021 loopt er nog samen met de Gemeente Eindhoven het project Bespaarhuis. Binnen deze actie hebben we met betrouwbare leveranciers strakke service- en garantie afspraken gemaakt en flinke kortingen bedongen:

 1.    25% spouwmuurisolatie
 2.    15-20% vloer- of bodemisolatie
 3.    10% dakisolatie (alleen aanbod voor schuine daken)
 4.    15% isolatieglas HR++ (zonder kozijnen)
 5.    korting op kozijnen icm. isolatieglas via de kozijnenactie.
 6.    tot 30% extra ISDE-subsidie bij 2 maatregelen

Vrijblijvende offerte

Via kun je een offerte aanvragen voor isolatiemaatregelen. Als je de offerte accepteert word je gratis lid van de vereniging voor het lopende jaar (alleen voor Eindhovenaren). Gratis en zonder verplichting!

Vraag een offerte aan

Noot: als je een offerte voor meerdere maatregelen wil graag het formulier voor elke maatregel een keer invullen.

vloerisolatie
spouwmuurisolatie
dakisolatie
HR++ glas

  * = verplicht veld

  Opmerking

  Soorten isolatie

  Isolatie zorgt altijd voor meer comfort in huis en energiebesparing. Hieronder de meest voorkomende vormen van isolatie. Ze zitten allemaal in het collectieve aanbod.

  Spouwmuurisolatie

  Spouwmuurisolatie is niet duur en erg effectief. In de muur worden gaten in de voegen geboord. Vervolgens worden er isolatievlokken of -korrels in gespoten. De gaten worden bijna onzichtbaar gedicht. Meer info: spouwmuurisolatie.

  Vloer- of bodemisolatie

  vloerisolatie EindhovenVoor het isoleren van de vloer zijn meerdere technieken en materialen. Wat het meest geschikt is voor jouw woning, beoordeelt de leverancier na een bezoek.

  Met vloerisolatie wordt je huis gelijkmatiger warm en is er minder tocht. Meer info: vloerisolatie.

  Dakisolatie

  Dakisolatie bespaart je heel veel stookkosten. Het is een van de grootste energieverspillers in huis. Zo’n 8 op de 10 woningen heeft maar matige dakisolatie. Je kunt isoleren aan de binnenkant of buitenkant. Meer info: dakisolatie.

  Isolatieglas

  HR++ (en triple glas) isoleert veel beter dan enkel of gewoon dubbel glas. Het voorkomt tocht en kou bij de ramen en condens aan de binnenkant. Glasisolatie loont voor verwarmde en onverwarmde ruimtes. Meer info: isolatieglas.