Duurzaam en aangenaam: isoleren

Wil jij ook een huis dat minder heet wordt in de zomer? Maar wil je een duurzame, lange termijn oplossing in plaats van een airco? Dan is (beter) isoleren een optie.

Goede isolatie zorgt voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Je wooncomfort en binnenklimaat worden beter. Van isolatie heb je het hele jaar profijt.

Je bespaart ook nog eens veel

bespaar geld met isolatie vloer dsk spouwmuur en glasIsolatie is een van de meest effectieve maatregelen die je kunt nemen. De kosten verdien je vaak in een paar jaar terug door besparing op je gasrekening.

Op de afbeelding zie je wat je kunt besparen. Dat zijn honderden euro’s per jaar.

Info, hulp en advies

Waar begin je? Wat is slim voor jouw huis? Dak, spouwmuur, vloer, HR++ glas? 040energie zoekt het graag samen met je uit. We zijn er voor betrouwbare informatie, advies en inkoopkortingen tot 25%.

  1. Binnen 2 minuten inzicht in welke (isolatie)maatregelen slim zijn voor jouw woning? Doe dan de gratis energie quickscan
  2. Wil je je oriënteren en de isolatie opties vergelijken? Neem dan deel aan een digitale informatieavond over isolatie.
  3. Wil je isoleren en zoek je een betrouwbaar bedrijf? Vraag hieronder dan vrijblijvend een offerte aan voor spouwmuur-, dak- of vloerisolatie of HR++ glas.

040energie

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. De Gemeente EIndhoven ondersteunt ons in 2020 met RRE subsidie om jou betaalbaar te helpen verduurzamen.

Vrijblijvende offerte

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan inclusief collectieve inkoopkorting van 10-25%. De zorgvuldig geselecteerde leverancier neemt rechtstreeks contact met je op.

Als je een vrijblijvende offerte aanvraagt, heb je recht op gratis lidmaatschap in 2020 dankzij RRE subsidie via de gemeente Eindhoven. Je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd in 2021. Als lid profiteer je van onze collectieve inkoopkortingen.

 

    * = verplicht veld

    Opmerking