Kozijnenactie

Dit is de kozijnenactie van 040energie. We hebben een goede en kosteneffectieve kozijnenleverancier geselecteerd waar je korting krijgt via de vereniging. Je kunt makkelijk online een offerte aanvragen als je de maten van de kozijnen/deuren etc. hebt opgemeten, met of zonder plaatsing in je huis. Zo kun je snel uitzoeken of het wat voor jou is.

Waarom nieuwe kozijnen

Nieuwe kozijnen isoleren veel beter dan oude. Maar alleen daarvoor nieuwe kozijnen kopen is erg duur.  Hieronder een aantal situaties waarin het een goed idee is om nieuwe kozijnen te overwegen:

  • Je kozijnen zijn gewoon aan vervanging toe.
  • Onderhoud van de bestaande houten kozijnen is niet goedkoop en geeft gedoe. Op langere termijn besparen kunststof kozijnen geld.
  • Je oude kozijnen zijn matig en je wil nieuw glas (HR++ of HR+++): zet geen nieuw glas in een matig kozijn.
  • Je wil tripple (HR+++) glas en dit past niet zomaar in je oude kozijnen.
    Noot: in de ISDE subsidieregeling is extra subsidie voor tripple glas in combinatie met nieuwe kozijnen.

Een extra voordeel van nieuwe kozijnen is dat je van tocht af kan komen: de aansluiting op de muur en de sluiting van draairamen en deuren zullen perfect zijn. Weg met kou in huis!

Het aanbod

040energie heeft een leverancier geselecteerd die een gangbaar pakket kunststof kozijnen kan leveren.  Door je hier onder aan te melden kun je een persoonlijke kortingscode krijgen voor 5% korting.

Als je de code hebt kun je met een online offertetool van de leverancier een offerte maken voor de kozijnen (en evt. andere gevel elementen) die je wil hebben.  Je moet de ruwe maten zelf opnemen. Dat hoeft niet heel precies: er wordt altijd voor werkelijke plaatsing door een professional een opname gemaakt om problemen te voorkomen.

Er zijn vrij veel verschillende stijlen en kleuren en types kozijnen beschikbaar.

Levertijd

Het is extreem druk in de bouw, ook bij onze leverancier. De huidige wachttijd voor plaatsing is maar liefst 1 jaar. We snappen dat dit voor velen te lang is. We werken aan een alternatief.

Schrijf je hieronder in om mee te doen. Je krijgt per email je persoonlijke kortingscode, de link naar het online offerteloket en een 4-stappen plan hoe je aan de slag kan. Als je ingaat op een offerte word je gratis lid van de vereniging voor het lopende jaar (alleen voor Eindhovenaren).

 

kozijnen

    * = verplicht veld

    Opmerking