Stappenplan-advies van 180 voor 50 euro

Met een stappenplan-advies ontdek je welke maatregelen jij in welke volgorde het beste kunt nemen om je huis te verduurzamen. Zo kun je snel werk maken van een lagere energierekening en een comfortabeler huis.

Hoe het werkt

Onafhankelijk energieadviseur Caspar Eras maakt een afspraak voor een bezoek van 60 minuten. Hij inspecteert je woning (corona proof) op 25 punten en adviseert ter plekke over duurzaamheidsmaatregelen zoals isolatie, installatie, warmtepomp en zonnepanelen.

Ook kan er een foto met een warmtebeeldcamera genomen worden van kille delen van het huis maar alleen als het buiten kouder is dan 10 graden.

Je hoeft zelf alleen de jaarnota van de energieleverancier klaar te leggen.

Na het bezoek ontvang je per e-mail een samenvatting van het stappenplan-advies, inzicht in kosten en opbrengsten en praktische energie bespaartips.

Wat het kost

Een stappenplan-advies van een erkende adviseur kost normaal 180 euro. Jouw eigen bijdrage is 50 euro. Je wordt lid van de vereniging voor het lopende jaar.

Afbeelding met mogelijke energiebesparingen in een woning

Klik op het plaatje om te vergroten en zie hoeveel je kan besparen.

Caspar Eras, energieadviseur Zuid-Oost Brabant

Caspar Eras, energieadviseur

Door grote drukte is de planning voor nieuwe adviezen pas mogelijk begin februari. Vanwege vakantie worden nieuwe afspraken pas in de tweede helft van januari gemaakt.

bespaar-stappenplan

    * = verplicht veld

    Opmerking

    Noot: We verzoeken je vriendelijk om z.s.m. € 50 voor het stappenplan-advies over te maken op NL97 TRIO 0198 3556 29 t.n.v. 040energie o.v.v. STAPPEN, naam, postcode, huisnummer. Alvast bedankt.