Voorinschrijving energie-stappenplan van 180 voor 50 euro

Afbeelding met mogelijke energiebesparingen in een woning
Wat kun jij per jaar besparen? Klik op de afbeelding om te vergroten.

Met een energie-stappenplan ontdek je welke maatregelen jij in welke volgorde het beste kunt nemen om te verduurzamen.

Er is nu een speciale actie in Eindhoven. Hierbij krijg je maar liefst 130 euro korting!

Heb je interesse? Schrijf je dan vrijblijvend in onderaan deze pagina. Let op: er is plek voor een beperkt aantal huizen. We laten je na het sluiten van de voorinschrijving weten of je erbij zit.

Hoe het werkt

Caspar Eras, energieadviseur Zuid-Oost Brabant

Onafhankelijk energieadviseur Caspar Eras maakt een afspraak voor een bezoek van 60 minuten. Hij inspecteert je woning (corona proof) op 25 punten en adviseert ter plekke over duurzaamheidsmaatregelen zoals isolatie, installatie, warmtepomp en zonnepanelen.

Je hoeft zelf alleen de jaarnota van de energieleverancier klaar te leggen.

Na het bezoek ontvang je per e-mail een samenvatting van het energie-stappenplan, inzicht in kosten en opbrengsten en praktische energie bespaartips.

Wat het kost

Een energie-stappenplan van een erkende adviseur kost normaal 180 euro. Dankzij RRE subsidie via de gemeente Eindhoven en sponsoring van onze vereniging 040energie is je eigen bijdrage tijdens de speciale actie slechts 50 euro.

Voorinschrijven

Meld je hieronder alvast vrijblijvend aan voor de actie. Je zit nog nergens aan vast. Onze vereniging neemt contact met je op als je aan de beurt bent: dan zullen we je om je bijdrage van € 50 vragen. Uiteraard kan je er dan nog vanaf zien. Waarom zou je het niet doen?

* = verplicht veld

Opmerking