Warm huis zonder aardgas

warmtepomp eindhoven 040energieWil jij ook minder CO2 uitstoten en bijdragen aan een schonere wereld? Met een warmtepomp verwarm je op een duurzame manier je huis.

040energie hielp al tientallen Eindhovense huishoudens met warmtepomp installaties. In samenwerking met een lokale leverancier die kwaliteit, service en garantie biedt.

Met een warmtepomp bespaar je zo’n 200-290 euro per jaar op je energierekening (bij tussenwoning/hoekwoning/2-1-kap).

Info, advies (en offerte)

Heb jij een bestaande woning (geen nieuwbouw) en wil je weten of jouw huis geschikt is voor een warmtepomp? 040energie zoekt het graag samen met je uit. Wij zijn een 100% non-profit vrijwilligersvereniging.

  1. Binnen 1 uur op de hoogte van o.a. de werking, soorten, kosten en opbrengsten van een warmtepomp? Meld je dan aan voor een digitale informatieavond (met live gelegenheid tot het stellen van vragen).
  2. Voel je wel iets voor een warmtepomp? Vraag dan hieronder een warmtepomp quickscan aan. Dan maken we een inschatting of je huis geschikt is en kun je daarna een vrijblijvende offerte aanvragen bij onze of een andere installateur.

040energie

Onze vereniging wordt ondersteund door de Gemeente Eindhoven. We krijgen in 2020 subsidie om jou te helpen betaalbaar te verduurzamen.

Vrijblijvende quickscan

De ervaring heeft geleerd dat er een quickscan nodig is voordat er een offerte gemaakt kan worden. Dankzij RRE subsidie kost een quickscan maar 25 euro.

Vul het formulier in en maak dit bedrag s.v.p. over op:
NL97 TRIO 0198 3556 29
t.n.v. 040Energie
o.v.v. QUICKSCAN POMP, naam, postcode, huisnummer

* = verplicht veld

Opmerking

Als je een vrijblijvende quickscan aanvraagt, heb je recht op gratis lidmaatschap in 2020 dankzij RRE subsidie via de gemeente Eindhoven. Je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd in 2021. Als lid profiteer je van onze collectieve inkoopkortingen.