Profiteer van de zon

Ook je eigen (duurzame) energie opwekken en profiteren van de vele zonuren in het zonnige zuiden? Met zonnepanelen draag je bij aan een beter klimaat en bespaar je veel geld op je gasrekening.

zonnepanelen Eindhoven 040energie040energie kwam in 2020 boven 750 huishoudens uit die met hulp van de vereniging zonnepanelen hebben aangeschaft. In samenwerking met een betrouwbare leverancier die kwaliteit, service en garantie biedt.

Duurzaam besparen

Met zonnepanelen bespaar je zo’n 600 euro per jaar op je energierekening (gebaseerd op een tussenwoning/hoekwoning/2-1-kap). Afhankelijk van de ligging van je dak is de terugverdientijd gemiddeld 6-8 jaar. De opbrengst is 25 jaar gegarandeerd.

Ook wordt je huis meer waard doordat je een hoger energielabel krijgt.

Info, advies of offerte

Is je dak geschikt? Hoeveel panelen kun je kwijt? 040energie zoekt het graag samen met je uit. Wij zijn een 100% non-profit vrijwilligersvereniging. We helpen Eindhovenaren met energie besparen en/of zelf opwekken.

 1. Weet je nog niet alles over opbrengsten, kosten en omvormers? Binnen 1 uur ben je op de hoogte als je deelneemt aan een digitale informatieavond
 2. Wil je zonnepanelen offertes vergelijken? Vul dan hieronder het formulier in voor een vrijblijvende offerte met collectieve inkoopkorting.
 3. Wil je eerst precies weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak? Vraag hieronder dan een schouw aan (uitgebreid bezoek aan huis).

040energie

Onze vereniging wordt ondersteund door de Gemeente EIndhoven. We krijgen ook in 2021 subsidie om jou te helpen met betaalbaar verduurzamen.

Vrijblijvende schouw of offerte

De schouwmeester en zonnepanelen leverancier werken volgens de RIVM richtlijnen.

Dankzij RRE subsidie kost een uitgebreide schouw maar 30 euro. Wil je dit? Vul dan het formulier in en maak dit bedrag over op:
NL97 TRIO 0198 3556 29
t.n.v. 040Energie
o.v.v. ZON, naam, postcode, huisnummer

  * = verplicht veld

  kWh

  Noot: dit staat op de jaaropgave van de energieleverancier. Als je het niet weet vul dan het aantal mensen in het huishouden in.

  Bij inschrijving kom je op de wachtlijst van 040energie. We benaderen je een paar weken voordat je aan de beurt bent om te herbevestigen. De wachttijd wachtlijst is ongeveer 3 maanden.

  Opmerking

  Als je een vrijblijvende schouw of offerte aanvraagt, heb je recht op gratis lidmaatschap in 2021 dankzij RRE subsidie via de gemeente Eindhoven. Je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd in 2022. Als lid profiteer je van onze collectieve inkoopkortingen.