Stel een energie vraag!!
040energie
routes voor energiebesparing
route 4 | ontzorgd worden

Niet zelf alles uitzoeken

040energie ontzorgd in Eindhoven

Paul en Tilly | Eindhoven - 't Ven

Fijn om ontzorgd te worden

'Bij de aanschaf van zonnepanelen hebben wij het onszelf gemakkelijk gemaakt door de kennis van 040energie te gebruiken. Zij hebben onderzoek gedaan en een bedrijf geselecteerd dat een goede prijs en goede kwaliteit en service biedt. Ik heb dat bedrijf aangenomen. En ik moet zeggen: het is helemaal goed verlopen'.


Bekijk het filmpje

Het gemak van ontzorgd worden


Ik wil dat mijn woning zuiniger en duurzamer wordt, maar kan of wil dat niet zelf organiseren. Ik zoek een partij die alles voor mij regelt. Kijk naar het verhaal van Paul en Tilly. En wil je ontzorgd worden bij maatregelen voor isolatie of zonnepanelen? Kijk naar de acties van 040energie.

Je wilt dat er – zonder dat je er zelf veel voor moet doen – verbeteringen aan je woning worden uitgevoerd. We weten dat er een groep huishoudens is die graag op deze manier wil verduurzamen.

040energie ontzorgt

Ontzorgen is één van de peilers van 040energie. 040energie organiseert acties waarbij eigenaren een goed product krijgen voor een scherpe prijs van een bedrijf met goede service. Kijk voor het actuele aanbod op de actiepagina.

Andere variant

In Nederland zie je naast deze vorm van ontzorgen nog een andere variant: ondernemingen met een ideële inslag die particuliere woningeigenaren willen helpen met het verduurzamen van de woning. Zij bieden advies en organiseren de uitvoering van maatregelen.

Zij beginnen met een opname van de woning (woningscan), bespreken de wensen en werken dit uit in een advies op maat. De onderneming heeft een netwerk van gespecialiseerde bedrijven die – als je dat wenst – offertes uit kunnen brengen op basis van het advies. De onderneming coördineert vervolgens de uitvoering.

Hoe andere huishoudens ............

Graag plaatsen we hier verhalen van huishoudens die deze route doorlopen of doorlopen hebben. Wil je jouw verhaal delen: Laat het ons weten en neem contact op.

Jouw verhaal delen? Laat het ons weten

Tips voor jouw oriëntatie


  • isolatie
  • isolerend HR++ / triple glas
  • zonnepanelenInformatiebijeenkomsten 040energie


  • met informatie over de acties
  • isolatie
  • warmtepomp
  • zonnepanelen

Deel dit artikel