040energie advies verduurzamen

Wat doet een energieadviseur?

Wil jij verduurzamen en weten welke maatregelen voor jouw woning slim zijn? Een onafhankelijk energieadviseur van geeft je persoonlijk advies aan huis.

Energieadvies aan huis

Energie besparen in huis is op zich niet ingewikkeld. Maar welke maatregelen zijn voor jouw huis geschikt en slim om te nemen?

040energie advies verduurzamenEen energieadviseur is onafhankelijk en ‘verkoopt’ je geen duurzame maatregelen. Hij bekijkt in jouw huis wat er mogelijk is. Zijn je dak, gevel, vloer en ramen voldoende geïsoleerd? Is een warmtepomp een optie? Zijn zonnepanelen mogelijk?

Hoe werkt het advies

De energie adviseur belt je en maakt een afspraak voor een bezoek van 60 minuten aan huis.

Het enige dat jij zelf hoeft voor te bereiden is de jaarnota van je energieleverancier klaarleggen.

Hij inspecteert je woning op 25 punten en adviseert ter plaatse over mogelijke besparingen op energieverbruik en specifieke isolatie-, installatie-, warmtepomp-, en zonnepanelenopties om de woning te verduurzamen.

Na het bezoek weet je precies wat de beste vervolgstappen zijn voor jouw woning. Je ontvangt per e-mail een samenvatting van het energie-stappenplan, een rendementstabel (inzicht in kosten en opbrengsten) en praktische tips om energie op te besparen.

 

100 euro korting op advies

Caspar Eras    (adviseur)

Normaal gesproken kost een energieadvies met stappenplan via ons 150 euro. In 2020 krijgt 040energie RRE subsidie via de gemeente Eindhoven. Hierdoor krijgen leden maar liefst 100 euro korting en is de eigen bijdrage maar 50 euro.

In 2020 krijg je bij het advies een gratis lidmaatschap. Je profiteert daarom meteen van de hoge ledenkorting. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd.

Advies aanvragen

Vul hieronder het formulier in. De adviseur neemt zelf contact met je op voor het maken van een afspraak. Uiteraard werken de 040 adviseurs volgens de actuele RIVM richtlijnen.

 

* = verplicht veld

Opmerking

NOOT: we verzoeken je vriendelijk om tegelijkertijd met het aanvragen € 50 voor het energie-stappenplan over te maken op NL97 TRIO 0198 3556 29 t.n.v. 040energie o.v.v. ADVIES of STAPPEN, naam, postcode, huisnummer. Alvast bedankt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *