De beste leveranciers en installateurs

Duurzaamheid is ‘big business’ aan het worden, mede door de subsidieregelingen. Maar het kiezen van het juiste bedrijf valt niet mee. Heb je goede ervaringen? De werkgroep energieverkenners hoort het graag.

installateurIedere glaszetter kan een ruit vervangen, maar welk bedrijf zet nét dat stapje meer en neemt de tijd voor de klant, geeft goed advies vooraf, voert het werk netjes en deskundig uit en doet niet moeilijk als er later toch iets niet naar wens is?

Dat is het soort bedrijf dat we zoeken. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het vernieuwen van ramen – al dan niet met nieuwe kozijnen –  maar ook om isolatiewerkzaamheden (spouw, dak, vloer, kruipruimte). En om installatietechniek: van een nieuwe cv-ketel tot een warmtepomp.  We zijn ook erg geïnteresseerd in goede bedrijven voor pelletkachels.

We zoeken dus geen ‘dozenschuivers’, maar klantgerichte, betrouwbare bedrijven met oog voor kwaliteit. Komt er nu een naam in je op die we beslist moeten weten? Stuur even een mailtje naar de werkgroep energieverkenners, ge_email.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.