Warmtelekken van je huis in beeld

Najaar 2017 start de werkgroep warmtebeeldcamera een proef met het in beeld brengen van warmtelekken in woningen. Voorlopig alleen voor leden van . Aanmelden is vanaf nu mogelijk.

Met de warmtebeeldcamera zijn op eenvoudige wijze de warmtelekken van een woning in beeld te brengen. Aan de hand van 6 à 10 beelden krijg je informatie over het verbeteren van de woning: wat kun je doen om het warmteverlies tegen te gaan.

 

 

Huisbezoek

Interesse? Je kunt een warmtescan aanvragen. Tijdens de proefperiode is de warmtescan gratis. Je krijgt dan een huisbezoek van twee vrijwilligers van de werkgroep warmtebeeldcamera. De schouwen vinden plaats in de winter, vanaf december 2017. De onderzoeken worden uitgevoerd op maandag-, dinsdag- of woensdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur en duren ca. 45 minuten. We verwachten veel belangstelling, wees er dus snel bij!

Aanmelden voor warmtescan
Vul het onderstaande formulier in. Let op: het gaat om een actie voor leden van . Ben je nog geen lid? Dan kun je je Aanmelden.

Helaas zijn we ruim over het aantal aanmeldingen heen wat we deze winter kunnen verwerken. De mogelijkheid om aan te melden is daarom stil gezet.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.