040energie leidt energiecoaches op

start met een training van 4 dagdelen voor vrijwilligers die als energiecoach leden van de vereniging willen helpen met energiebesparing. Iets voor jou? Meld je dan aan. 

Wat doet een energiecoach?
Een energiecoach is niet hetzelfde als een energieadviseur die je huis van a tot z doorrekent. Je kunt een energiecoach zien als iemand die meer van energiebesparing weet dan de gemiddelde huiseigenaar en graag kennis deelt. Het gaat dan om het geven van verbeterideeën of het signaleren van knelpunten in een huis waarvoor het nuttig kan zijn de hulp van een professional in te roepen. De energiecoaches worden op de achtergrond bijgestaan door een inhoudelijk deskundige op wie ze een beroep kunnen doen voor overleg.

Huisbezoek bij -leden
Lijkt het je leuk om meer kennis op te doen op energiebesparingsgebied en die in te zetten (afhankelijk van je mogelijkheden) tijdens huisbezoeken bij leden, alleen of met een collega? Meld je dan aan voor deze cursus. draagt de kosten. De cursus wordt gehouden op woensdag 7, 14, 21 en 28 november van 16.00 tot 21.00 uur (met een pauze om een hapje te eten) op een nader te bepalen locatie in Eindhoven.  De cursusleider is Robert Tersmette van HOOM, een coöperatie met als doel energieverenigingen zoals de onze vooruit te helpen en te ondersteunen.
Meer weten? Mail naar email.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.