Energiecoach-training in Eindhoven start 11 september

Bent u geïnteresseerd in energie besparen in huis? Wilt u met uw buurtbewoners nadenken over energie besparen? Wilt u ook geld overhouden aan het einde van het jaar? Meld u dan nu aan voor de energiecoach-training en word KlimaCoach! Stuur een mail naar bmf@brabantsemilieufederatie.nl o.v.v. KlimaCoach. Vanaf 11 september zal de training starten.

Energiecoaches

De training bestaat uit zes avonden waarin 10 onderwerpen besproken worden. Vervolgens zoekt u een groepje mensen in de buurt die dit interessant vinden. Samen vormt u een KlimaTeam en gaat u aan de slag om het geleerde in praktijk te brengen. U helpt bijvoorbeeld om radiatorfolie te plaatsen of om de juiste zuinige lamp te vinden. U krijgt een aantal spullen die u hiervoor kunt gebruiken en aan uw deelnemers kunt uitdelen. Tevens krijgt u een vrijwilligersvergoeding voor uw deelname. Meer informatie kunt u vinden op www.klimateam.nl.

Wilt u zelf geen coach worden, maar lijkt het u leuk om een bijeenkomst bij te wonen dan kunt u dit ook laten weten. Wij informeren u dan wanneer er een bijeenkomst bij u in de buurt wordt georganiseerd. De Brabantse Milieufederatie zet zich in voor een mooi en duurzaam Brabant en verzorgt deze gratis training in Eindhoven. We worden hierbij ondersteund door de gemeente Eindhoven, Woonbedrijf en ‘Thuis.

Ilse Hoenderdos

Brabantse Milieufederatie

Tel. 013-5356225

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *