Snelle 040energie-acties

Toch eens nadenken over verbeteren van het eigen huis bij de kerstboom, of barstend van goede voornemens in het nieuwe jaar zelf aan de slag? 040energie heeft een aantal simpele acties voor je die iedereen snel kan doen.

online energie quickscan

voorbeeld onderdeel quickscan

Quickscan voor onder de kerstboom
De quickscan is een geautomatiseerd adviessysteem dat op basis van een aantal publiek bekende eigenschappen van je huis – zoals bouwjaar – een aantal suggesties doet hoe je je huis kan verbeteren. Doe de quickscan hier. Niet alle adviezen zijn altijd van toepassing, maar het geeft ideeën. Mocht je daardoor geïnspireerd raken, dan biedt 040energie een bespaar-stappenplan aan voor € 50. Je krijgt dan van een adviseur aan huis drie voorstellen aangereikt die echt bij jouw huis passen. Dit advies is voor deze prijs verkrijgbaar tot 31 maart.

Doe het zelf in het nieuwe jaar
040energie biedt al een tijdje twee doe-het-zelfgidsen aan: voor eenvoudige klussen en voor het waterzijdig inregelen van een cv. Je kunt ze hier downloaden. Ook hopen we binnenkort nog een heuse elektriciteit-bespaaractie te starten. We vertellen zo snel mogelijk meer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *