Energierekening te hoog? Doe er wat aan!

Is je energierekening te hoog? Wil je er iets aan doen? Doe dan mee aan de energiebesparingsworkshop van Energie Team Hanevoet vanaf 12 november.

Niet gebruikte energie is de beste besparing, dat is ons motto. Voor het milieu én voor de portemonnee. Hoe breng je je verbruik van water, gas en elektriciteit naar beneden? Er is meer mogelijk dan u denkt. Energieteam Hanevoet heeft 2 nieuwe klimacoaches, Hans en William, die zojuist de cursus Klimacoach bij de Brabantse Milieufederatie (BMF) hebben gevolgd. Leo heeft de cursus tot Klimacoach vorig jaar al gevolgd. Wij willen onze kennis en ervaring graag delen met de bewoners van Hanevoet, Genderbeemd en Ooievaarsnest.

Wilt u weten wat u kunt doen om uw energierekening omlaag te krijgen?

Meld je dan aan voor de energiebesparingsworkshops:

Groep 1: Woensdag 12 november en woensdag 10 december

Groep 2: Donderdag 20 november en donderdag 18 december

De workshops worden gehouden in Wijkcentrum ‘t Slot, Kastelenplein 167. We starten om 19.30 uur en eindigen om 22.00 uur. Toegang is gratis.

De workshops zijn bedoeld voor zowel huurders als eigenaren van koopwoningen. Deelname is gratis. Meld u aan per email op energie5655@gmail.com telefonisch op 06-55386028. Vermeld je voornaam, achternaam, adres, telefoonnummer en emailadres.

energiemeter

Vertrekpunt zijn de huidige meterstanden en we nemen u tijdens de komende winter mee naar een lagere energierekening in mei 2015. Onderweg leert u hoe u kunt besparen door eens naar uw eigen gewoontes te kijken, wat u met eenvoudige aanpassingen kunt bereiken en wat u met investeringen zoals zonnepanelen of isolatie kunt bereiken.

Speciaal voor deelnemende huurders van Woonbedrijf stelt Woonbedrijf na afloop van de workshop gratis een energiedisplay ter beschikking, waarmee u uw verbruik van gas en elektriciteit kunt uitlezen en uw besparingsdoelen kunt monitoren.

Wij hopen u te zien bij een van onze workshops!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *