glashandel verbo werkt samen met 040energie

Verbo leverancier glas

Het aanbod aan energiebesparende maatregelen van is uitgebreid met isolatie. We kozen glashandel Verbo als leverancier voor HR++ glas. We stellen dit Eindhovense bedrijf graag kort aan je voor.

Glashandel Verbo

glashandel Verbo via 040energieGlashandel Verbo uit Eindhoven is een professioneel bedrijf dat in 1970 is opgericht. Verbo werkt alleen in de regio Eindhoven voor zowel woningcorporaties als particulieren.

Eigenaar Johan van Alem begon ooit als glaszetter bij het bedrijf. Een groot deel van het personeel werkt er al jarenlang. Verbo heeft dan ook veel ervaring en kennis. Deze wordt ingezet om de beste kwaliteit en (24-uurs) service te leveren.

Hoe werkt Verbo

Johan van Alem

Na je offerte aanvraag via 040energie neemt eigenaar Johan van Alem contact met je op voor een inspectie aan huis. Hij komt zelf want hij houdt de lijnen graag kort. Voor de zogenaamde opname neemt hij de tijd want elke situatie is anders.

Tijdens zijn bezoek kun je alle vragen stellen die je hebt. Johan geeft je ter plekke advies.

Na het bezoek krijg je een vrijblijvende offerte op maat. Hierin worden ook eventuele kleine aanpassingen aan de kozijnen opgenomen (HR++ glas past overigens bijna altijd in bestaande kozijnen).

Ga je akkoord met de offerte, dan moet je rekenen op 3-4 weken ‘levertijd’. Verbo plaatst je glas meestal binnen een dag. Omdat ze een 24-uurs service hebben, gaan ze pas naar huis als de klus is geklaard. Ook al loopt het wat uit!

Waarom isolatieglas?

Met isolerend dubbelglas heb je minder warmteverlies en bespaar je op energiekosten. Isolerend dubbelglas (HR++ glas) isoleert 2,5 keer beter in vergelijking met traditioneel dubbel glas.

Betere glasisolatie draagt ook bij aan een beter energielabel. Je huis wordt hierdoor meer waard. Woningen moeten aan steeds meer normen voldoen en de isolatiewaarden (U-waarden) moeten omlaag.  Hoe lager de waarde, hoe beter de isolatie.

Hoe werkt HR++ glas?

HR++ glas (hoog rendements glas) isoleert veel beter dan traditioneel isolatieglas. Het bestaat uit twee glasplaten die uit elkaar worden gehouden (door bijv. een metalen kader). De ruimte tussen het glas wordt gevuld met edelgas en is aan 1 zijde gecoat.

De coating beperkt het warmteverlies doordat het zonnestralen doorlaat en de warmte van binnen deels herkaatst. Het edelgas beperkt het verlies nog extra.

Collectieve inkoopkorting 15%

heeft mooie afspraken kunnen maken met Glashandel Verbo over collectieve inkoopkorting. We krijgen maar liefst 15% korting op HR++ glas.

Gratis vrijblijvende offerte

Bij Glashandel Verbo kun je een vrijblijvende offerte aanvragen voor HR++ glas. Als je nieuwe ramen overweegt, is het de moeite waard om dit te doen. Vul het formulier op deze pagina in: isolatieactie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.