Takkenkamp Isolatie

Takkenkamp leverancier isolatie

Het aanbod aan energiebesparende maatregelen van is uitgebreid met isolatie. Voor onze leden hebben we Takkenkamp Isolatie uit Den Bosch gekozen als leverancier. Na een zorgvuldige selectie en vergelijking kwamen zij als beste uit de bus.

Takkenkamp Isolatie

Takkenkamp IsolatieTakkenkamp Isolatie is een professioneel, gecertificeerd no-nonse bedrijf met passie voor het vak. Het voormalige familiebedrijf werd 40 jaar geleden opgericht. Ondanks dat Takkenkamp sterk gegroeid is, communiceren ze helder en geven ze nog altijd persoonlijke aandacht.

Daarnaast leveren ze kwaliteit en hebben ze een eigen innovatie afdeling die voortdurend zoekt naar nog betere oplossingen.

Altijd de beste oplossing

Takkenkamp is niet gebonden zijn aan een leverancier. Dat betekent dat zij meerdere producten in hun assortiment hebben. Zo kunnen ze altijd kijken welk product het beste bij de woning past. Dit verschilt namelijk nogal eens.

Wat vinden anderen van Takkenkamp?

Takkenkamp Isolatie is open over wat klanten van hen vinden. Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Kiyoh staan hun ervaringen. Een greep uit de reacties: prima service, vriendelijk, netjes en correct vakwerk, afspraken worden nagekomen. Maar liefst 97% beveelt het bedrijf aan. Ga voor de uitgebreide beoordelingen naar Kiyoh.

Hoge collectieve inkoopkorting

heeft mooie afspraken kunnen maken met Takkenkamp Isolatie over collectieve inkoopkortingen. Voor onze leden gelden de volgende kortingen:

  • Spouwmuurisolatie 25%
  • Vloer- of bodemisolatie 15-20%
  • Dakisolatie 10%

takkenkamp isolatie spouwmuur takkenkamp isolatie dak takkenkamp isolatie bodem vloer

 

 

 

 

Gratis offerte aanvragen?

Bij Takkenkamp Isolatie kun je gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor spouwmuur-, vloer-, bodem-f op dakisolatie. Of een combinatie. Als je isolatie overweegt, is het de moeite waard om dat te doen.

naar offerte aanvragen

Meer informatie

Weet jij welke isolatie en andere energiebesparende maatregelen geschikt zijn voor jouw woning? Met de gratis online quickscan weet je het binnen 2-3 minuten.

Heb je nog specifieke (isolatie)vragen? Stel ze dan aan ons Bespaarloket. Zij beantwoorden graag per mail of telefoon je vragen.

 

Voordelen isolatie

Isolatie levert veel voordelen op. Voor het milieu en jezelf. Je bespaart veel geld op je stookkosten, je verhoogt je wooncomfort en je huis stijgt in waarde. Afhankelijk van het type isolatie heb je ook minder last van geluid en geen tocht of vocht problemen meer.

Spouwmuurisolatie vergt een relatief lage investering en verdient zichzelf snel terug.

Vloerisolatie wordt in een dag aangelegd en bespaart je een verbouwing.

Dakisolatie is een wat grotere investering maar bespaart je honderden euro’s per jaar. Via je dak gaat namelijk veel warmte verloren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.