Energieke aanpakkers gezocht

bestaat alweer bijna zes jaar en is in die tijd enorm gegroeid. Meer leden, meer activiteiten. Te veel om alles met een beperkt groepje te blijven doen.

We zoeken mensen die verschillende ‘karren’ mee willen trekken. Vind je het leuk om samen met andere vrijwilligers mensen in Eindhoven te helpen hun energieverbruik te verduurzamen, kijk dan naar de vrijwilliger-vacatures hieronder. Een mooie kans om jouw deskundigheid en enthousiasme in te zetten voor je stadgenoten!

  • Operatieleider zonnepanelenactie: de spin in het web van de zonnepanelenactie. Help mensen met het keuzeproces en zorg dat alles soepel loopt.
  • Webmaster: de website van 040energie is een centraal punt van communicatie. Zorg dat deze blijft draaien en voer een aantal belangrijke verbeteringen uit.
  • Werkgroepleider PR-commissie: mensen bereiken is erg belangrijk voor 040energie. Zorg voor een doordachte communicatieaanpak en vul deze in met een groepje mensen.
  • Projectleider collectieve zonnepanelenprojecten: 040energie heeft inmiddels enige ervaring met collectieve zonneparken. Jij zorgt dat er nog meer collectieve projecten van de grond komen.

Voor vragen en contact over de vacatures gebruik het contactformulier