Gratis energieadvies

Als je je huis wilt verduurzamen, dan zijn er voorlopig nog maar weinig standaardoplossingen. Vraag daarom een gratis energieadvies. Een vrijwillige energiecoach van neemt dan contact op om op basis van jouw wensen en mogelijkheden verduurzamingsstappen door te nemen en in een goede volgorde te zetten. Isoleren krijgt voorrang, want energie die je niet verbruikt, hoef je ook niet te verduurzamen. Weinig ingrijpende maatregelen met een korte terugverdientijd, zoals vloerisolatie of zonnepanelen, kunnen sneller worden uitgevoerd dan bijvoorbeeld de aanleg van een lage-temperatuurverwarmingssysteem. Daarvoor wacht je liever op een natuurlijk moment, zoals groot onderhoud of de aankoop van een ander huis.

In het energierapport wordt met zoveel mogelijk factoren rekening gehouden. Dit rapport vervangt niet het professioneel advies dat je nog nodig hebt om een verduurzamingsmaatregel te laten uitvoeren. Het helpt je wel om een gelijkwaardiger gesprekspartner te zijn in een offertegesprek met de voor jou meest geschikte aannemer of installateur.

 

Het energiecoachteam begin 2019. Inmiddels is het alweer gegroeid

 

Voor zonnepanelen en warmtepompen heeft speciale acties.

 

Lijkt je het leuk om zelf energiecoach te worden, kijk dan hier.

 

 

Hieronder kun je inschrijven voor de actie. Het energieadvies is alleen beschikbaar voor leden van met een bestaande woning (dus geen nieuwbouw). Ben je nog geen lid? Geen probleem. Vul onderstaand formulier in en  maak € 10 over op NL97 TRIO 0198 3556 29 t.n.v. 040energie o.v.v. CONTRIBUTIE COACH NAAM POSTCODE HUISNUMMER. De wachttijd hangt af van de drukte. Bij te grote drukte wordt de inschrijving tijdelijk gesloten.

Noot: door Corona liggen de werkzaamheden van de energiecoaches tot nader order stil. Je kan je wel inschrijven; we nemen contact op zodra we weer aan de slag kunnen.


Stadsdeel of wijk
Voornaam (verplicht)
Tussenvoegsel
Achternaam (verplicht)
E-mail (verplicht)
Wijze van deelname:
Straatnaam (verplicht)
Huisnummer (verplicht)
Postcode (verplicht) (geen spaties)
Telefoonnummer (verplicht)
Lid van 040energie janee
Invisible
Invisible

Opmerkingen