Energieadvies

Energieadvies aan huis

Als je je huis wilt verduurzamen, zijn er voorlopig nog maar weinig standaardoplossingen. Bij 040energie helpen we je daarom graag. Met energieadvies aan huis. Dit wordt gegeven door vrijwilligers die zijn opgeleid tot energiecoaches.

 

Het energiecoachteam begin 2019. Inmiddels is het alweer gegroeid

Hoe werkt het?

Bij een energieadvies aan huis komen er 1 of 2 energiecoaches van 040energie bij je thuis. Samen kijken jullie naar je huis, energieverbruik, wensen en mogelijkheden. Je neemt de stappen door om te verduurzamen en zet ze in een goede volgorde. Sommige energiecoaches werken met hoom-dossier – daarin kun je je eigen huis inventariseren en mee helpen om je huis in kaart te brengen.

Van kleine tot grote maatregelen

Allerlei maatregelen kunnen aan de orde komen. Van het terug brengen van je elektriciteitsverbruik tot grotere renovaties. Hierbij een aantal maatregelen waar 040energie een collectieve aanbieding heeft:

Energierapport

Na het bezoek van de energiecoach ontvang je een eenvoudig energierapport. Hierin wordt met zoveel mogelijk factoren rekening gehouden.

Dit rapport vervangt niet een professioneel advies dat nodig is om een verduurzamingsmaatregel te laten uitvoeren. Het helpt je wel om een meer gelijkwaardige gesprekspartner te zijn in een offertegesprek met de voor jou meest geschikte aannemer of installateur.

Zelf energiecoach worden?

Heb je iets met verduurzamen en vind je het leuk om samen met andere vrijwilligers mensen advies te geven over energiebesparing? Kijk dan op word energiecoach

Aanmelden voor een energieadvies

energieadvies

    * = verplicht veld

    Opmerking

    Noot: We verzoeken je vriendelijk om z.s.m. € 10 voor het energieadvies over te maken op NL97 TRIO 0198 3556 29 t.n.v. 040energie o.v.v. ADVIES, naam, postcode, huisnummer. Alvast bedankt.