Energiecoach-actie

Als je een beter idee wilt krijgen wat je kan verbeteren aan het energiegebruik van je huis, en met name isolatie, doe dan een aanvraag voor een energiecoach. Een vrijwillige energiecoach van neemt contact op met je.

Energiecoach team begin 2019

Een energiecoach neemt met jou door hoe je woning in elkaar zit, wat je energieverbruik is en hoe je er wat aan zou kunnen verbeteren op een verstandige manier. Er wordt met name gekeken naar isolatie. Voor zonnepanelen en warmtepompen heeft speciale acties.  We maken gebruik van Hoomdossier: een inventarisatieprogramma van Hoom: een organisatie waar lid van is. Lijkt je het leuk om zelf energiecoach te worden, kijk dan hier.

Hierbeneden kun je je inschrijven voor de actie. De energiecoach-actie is alleen beschikbaar voor leden van die een bestaande woning hebben (dus geen nieuwbouw). Als je nog geen lid bent kun je lid worden door het onderstaande formulier in te vullen en  € 10 over op NL97 TRIO 0198 3556 29 t.n.v. 040energie o.v.v. CONTRIBUTIE COACH NAAM POSTCODE HUISNUMMER. De wachttijd hangt af van de drukte. Als het te druk is wordt de inschrijving tijdelijk gesloten.


Stadsdeel of wijk
Voornaam (verplicht)
Tussenvoegsel
Achternaam (verplicht)
E-mail (verplicht)
Wijze van deelname:
Straatnaam (verplicht)
Huisnummer (verplicht)
Postcode (verplicht) (geen spaties)
Telefoonnummer (verplicht)
Invisible
Invisible

Opmerkingen