Energie vraag
Terug naar overzicht
energiebesparen
040energie helpt
samen verduurzamen

Warmtescan

Breng warmtelekken in beeld

Elke woning verliest warmte door gevel, dak en vloer. Sommige woningen hebben door 'warmtelekken' een onnodig groot warmteverliesverlies. Het is heel zinvol die warmtelekken op te sporen. Dat kan met een warmtebeeldcamera. Vrijwilligers van 040energie komen graag bij je langs met zo'n camera.


Met de warmtebeeldcamera zijn op eenvoudige wijze de warmtelekken van een woning in beeld te brengen. Aan de hand van concrete beelden krijg je informatie over het verbeteren van de woning en wat je kunt doen om het warmteverlies tegen te gaan of te verminderen.

Alleen als het koud is

Warmtescans vinden alleen plaats in de winter. Normaal gesproken vanaf december mits het kouder is dan 10 graden Celsius. Na inschrijving wordt een afspraak ingepland. Voor de scan krijg je huisbezoek van een of twee vrijwilligers. De eigen bijdrage voor de actie is € 25,- exclusief lidmaatschap van de vereniging voor het lopende jaar. Inschrijving is alleen mogelijk in de wintermaanden

Omdat de actie seizoensgebonden is en de vrijwilligers beperkt tijd hebben kan de planning uitlopen tot maart.

Aanvragen, kosten en betaling

Met onderstaand formulier kun je een warmtescan aanvragen. De scan kost € 25,- Als je de aanvraag indient krijg je automatisch een Ideal betaalverzoek. Je krijgt direct een bevestiging op scherm én op jouw mailadres.

  • Leden krijgen een betaalverzoek van € 25,-.
  • Niet leden krijgen een betaalverzoek van € 35,- waarin lidmaatschap is inbegrepen.

Aanvraag warmtescan

*
*
**
*


*

Deel dit artikel

Deze acties zijn misschien interessant voor je

Actie ventilatiebox
meer info
Actie kunststof kozijnen
meer info
Actie isolatieglas
meer info
Actie dakisolatie
meer info
Actie vloerisolatie
meer info
Actie spouwmuurisolatie
meer info
Actie zonnepanelen
meer info