Lid worden

[sc:040energie] helpt zijn leden met informatie en houdt regelmatig acties voor haar leden om hun energiegebruik te kunnen verduurzamen op een betaalbare manier. Op dit moment zijn we vooral actief met zonnepanelen. Maar er lopen ook andere activiteiten. Als u lid wordt steunt u deze activiteiten met een kleine bijdrage, houden we u op de hoogte met onze nieuwsbrief en kunt u met vragen over energiezaken bij ons terecht. Mensen die installaties of besparingsmaatregelen via [sc:040energie] hebben aangeschaft kunnen ook vragen om hulp bij problemen en voor zonnepanelen kijken we of de opbrengst aan de verwachting voldoet.

Lid worden van [sc:040energie] kost € 10,- per jaar. Het lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd. U kunt te allen tijde opzeggen per e-mail of met het wijzigingsformulier op de website. Na invullen van het formulier kunt u ter bevestiging € 10,- overmaken op onze bankrekening (vermeld het jaar, uw naam en adres):

NL97 TRIO 0198 3556 29 t.n.v. 040energie o.v.v. CONTRIBUTIE JAAR, NAAM, POSTCODE, HUISNUMMER

Mocht u zelf willen meehelpen met de activiteiten, kijk dan even naar het interesseformulier. Wilt u alleen lid worden, vult u dan de onderstaande gegevens in:

Uw voornaam (verplicht)
Tussenvoegsels
Achternaam (verplicht)
E-mail (verplicht)
Straatnaam (verplicht)
Nummer (verplicht)
Postcode (verplicht)
Telefoon-nummer (verplicht)
Contributie: €10,- per jaar ja

Vertrouwelijk behandelen gegevens

Wij delen nooit uw gegevens met anderen zonder uw toestemming.