Lid worden

Heb jij ook een duurzaam hart? Word dan ook lid van . Wij zijn een Eindhovense energie vereniging met ruim 1.600 leden. We helpen onze leden met informatie en advies. Daarnaast organiseren we acties om je energieverbruik op een betaalbare manier te kunnen verduurzamen.

Het reguliere lidmaatschap van 040energie kost € 10,- per jaar. In 2020 heb je eenmalig de mogelijkheid om gratis lid te worden. Lees hieronder waarom dat kan en hoe het werkt.

Gratis lidmaatschap ivm bespaaractie 2020

Dit jaar loopt er een grote Bespaarhuis actie in samenwerking met de Gemeente Eindhoven. Binnen deze actie kunnen we je dankzij RRE subsidie een gratis lidmaatschap aanbieden. Nieuwe leden worden lid voor 2020. Bestaande leden voor 2021.

 

Voorwaarden gratis lidmaatschap

Neem deel aan één van onderstaande acties en je mag een jaar gratis lid worden.

 • Doe de gratis energie quickscan. Je krijgt in 2-3 minuten inzicht in hoe je energie kunt besparen en wat dat kost en opbrengt.
 • Meld je aan voor een (tijdelijk digitale) informatiebijeenkomst over zonnepanelen, isolatie of warmtepompen waarin we je alles vertellen over deze maatregelen.
 • Vraag gratis en vrijblijvend een collectieve offerte op maat aan voor zonnepanelen, isolatie, glas of een warmtepomp. Zo krijg je inzicht in de benodigde investering.
 • Stel via het Bespaarloket een eenvoudige vraag en ontvang telefonisch of per e-mail antwoord.
 • Vraag energieadvies aan huis of een energie-stappenplan voor zonnepanelen, warmtepomp of isolatiemaatregelen via advies.

CORONA UPDATE
Momenteel geven we geen advies op maat aan huis. Wel zitten onze energiecoaches klaar voor gratis telefonisch advies! Voor de andere vormen kun je je alvast aanmelden. Dan ben je straks eerder aan de beurt.

 

Aanmelden als regulier lid

Wil je ons steunen en regulier (dus betaald) lid worden?
Vul dan onderstaand formulier in en maak € 10,- over op:
bankrekening NL97 TRIO 0198 3556 29
t.n.v. 040energie
o.v.v. CONTRIBUTIE, jaar, naam, postcode, huisnummer

Welkom bij de grootste energievereniging van Eindhoven!

 

  * = verplicht veld

  Opmerking


  Lokale vereniging

  is een lokale non-profit energie vereniging met 1600 leden. Wij bieden je eerlijke en betrouwbare informatie op het gebied van energie besparen en zelf opwekken. Als lid van de vereniging profiteer je van goedkope adviesdiensten en betaalbare oplossingen.

   

  Ledenvoordelen

  1. Onafhankelijke informatie
  2. Hoge inkoopkorting op maatregelen
  3. Geselecteerde leveranciers
  4. Gratis of betaalbaar advies
  5. Ervaring en kennis van onze leden

  Privacy gegevens

  Wij delen nooit je gegevens met anderen zonder je toestemming.