Meten is Weten

Er wordt energie verspild in jouw huis. Ga zelf op zoek naar de lekken. Of laat je kinderen of kleinkinderen het doen. 040energie geeft je een gratis energiemeter en een handleiding. Onze energiecoaches beantwoorden je vragen per telefoon en email. Meld je resultaat: voor de top-3 besparingen zijn er leuke prijzen.

Doe mee!

Noot: we leveren een ander type energiemeter dan op het plaatje staat. De bediening is iets anders – er is een extra handleiding toegevoegd aan de email die je krijgt als je het formulier invult.

Noot: Op dit moment is de levering van de meter wat vertraagd. Normaal zou je het binnen 2 tot 3 weken in huis moeten hebben.

  * = verplicht veld
  Eindhoven

  Actievoorwaarden

  Iedereen met een eigen dak in Eindhoven kan mee doen. Je word je automatisch lid van 040energie, gratis en zonder verplichting. Je kan altijd opzeggen en zit nergens aan vast.

  Energiecoaches voor vragen

  Emile

  06 1292 9833
  (niet op ma-do tijdens kantooruren)

  Paul

  06 3942 8671

  Meld je resultaat!

  Door je resultaat te melden help je de vereniging en andere leden. Zo leren we samen. Voor de top-3 besparingen zijn er leuke prijzen

  Meer elektra besparen

  Deze actie pakt alleen simpel onnodig verbruik aan. Hier vind je meer mogelijkheden voor besparing op je elektriciteitsverbruik.

  Samenwerkingspartner

  040energie organiseert deze actie samen met Groene Winkel. Wij delen jou gegevens over deze actie met Groene winkel en vice versa om de actie te kunnen controleren en bekostigen.

  Aansprakelijkheid & Privacy

  Hier vind je onze aansprakelijkheidsvoorwaarden. Hier vind je onze privacy-voorwaarden.

  Bekostiging van deze actie

  040energie ontvangt RRE subsidie voor (nieuwe) deelnemers aan de RRE actie en bekostigd daarvan de energiemeters en PR kosten. Eventuele overschotten worden gebruikt voor andere verenigings-doelen.