040energie draait op actieve leden!

[sc:040energie] telt meer dan 300 leden, vooral vanwege de zonnepanelenactie. Dat had de vereniging nooit bereikt zonder de inzet van een heleboel actieve leden. Of je nu veel of weinig tijd hebt, of je specifieke kennis hebt of niet: je kunt altijd een bijdrage leveren!

zomerborrel2015Vrijwilligers bij [sc:040energie] doen van alles. Bijvoorbeeld vertellen over je zonnepanelen op een informatie-avond, of actieflyers bezorgen. Een stukje schrijven of Facebook of op de website. De organisatie van een thema-avond of een bestuursfunctie. Meedenken en -doen in een werkgroep. En op de foto zie je dat het nog gezellig is ook, tijdens de jaarlijkse borrel bij Marnix in de tuin.
Ben jij een van de vele (nieuwe) [sc:040energie]-leden en wil jij je inzetten voor de vereniging, een energieneutraal Eindhoven en een schoner milieu? Voorkennis niet vereist, enthousiasme wel. Maak dan een keuze uit de volgende groepen:
– Werkgroep Energieverkenners. Deze groep bekijkt hoe we SlimWonen+ kunnen gebruiken voor de vereniging. Doel: energiebesparing in woningen van de grond krijgen.
– Werkgroep IR-panelen. Infraroodpanelen kunnen een huis geheel of gedeeltelijk verwarmen. Het gaat om toepassingskennis opbouwen en slim gaan inkopen. Deze werkgroep is net gestart.
– Werkgroep Communicatie. Zet [sc:040energie] op de kaart bij leden en niet-leden, onder meer via de social media.
РEr is ook een werkgroep Warmtepompen, maar die is al voldoende bezet. Ze laten binnenkort weer van zich horen.

Meer weten of aanmelden? Mail marnix_email2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *