040energie in de media

Twee keer 040energie in de media in de afgelopen maanden. Een column in het ED en een van onze leden van het eerste uur bij Studio040.

Een leuke column in het Eindhovens Dagblad van 28 november door Anita Vliegenberg naar aanleiding van een van onze flyeracties. ‘Voor de zoveelste keer lag er een folder over zonnepanelen in de brievenbus. Dit keer van 040energie, een Eindhovense vereniging zonder winstoogmerk. Dat laatste is natuurlijk interessant, vandaar dat deze aanbieding niet meteen bij het oud papier belandde.’ De schrijfster sloot aan bij een digitale informatieavond, liet een quickscan maken en maakte een afspraak met een adviseur. Inspirerend voor de lezers, hopen wij! (NB Het gaat om een ‘premiumartikel’ dat alleen voor abonnees te lezen is.)

Rob op Studio040: klik om te kijken

Studio040
Op 17 november werd 040energie benaderd door San van Suchtelen van de lokale omroep Studio040. Hij zocht een woning waar meerdere verduurzamingsmaatregelen zijn doorgevoerd en iemand die daarover zou willen vertellen, als onderdeel van een item over het Eindhovense Klimaatplan. Het was kort dag, want ze wilden diezelfde dag nog langskomen voor een interview. Gelukkig vonden we ons lid Rob van Kordelaar bereid om op zo’n korte termijn (en in coronatijd!) Studio040 te ontvangen. Rob was er vroeg bij: zowel bij de zonnepanelenactie als bij de warmtepompactie van 040energie was hij de eerste deelnemer. Rob is altijd enthousiast. Dat bleek ook nu weer: San van Suchtelen heeft zich meteen aangemeld voor de zonnepanelenactie! Ook secretaris Ad van den Brandt komt aan het woord. Bekijk het filmpje hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *