Excursie naar Energiehuis Helmond

Op 17 april is Energiehuis Helmond geopend voor leden van . Ga je mee? Meld je dan even aan. 

‘Kom gerust eens op bezoek in Energiehuis Helmond’, zo nodigde Berrie Horsten de leden van uit tijdens zijn presentatie op de ledenvergadering. Berrie Horsten is voorzitter van Stichting Energiehuis Helmond, een informatiecentrum over energiebesparing en duurzame energie van burgers in Helmond voor burgers in Helmond.

Eigenaren van woningen kunnen informatie krijgen én ze kunnen er heel veel zien en aanraken. Het Energiehuis heeft isolatie-opstellingen, voorbeelden van warmtepompen, ventilatiesystemen, zonneboilers, zonnepanelen, lagetemperatuur-afgiftesystemen, infraroodpanelen en nog veel meer.

We gaan graag in op de uitnodiging en hebben daarom een excursie georganiseerd. Op dinsdagavond 17 april is het Energiehuis geopend voor . We gaan er gezamenlijk heen. Een aantal mensen wil rijden en anderen meenemen (autodelen). We vertrekken vanaf het parkeerterrein aan de Kamperfoelielaan in Eindhoven (in Stratum, achterzijde winkelcentrum Boulevard Zuid aan de Heezerweg – je kunt inrijden vanaf de Korianderstraat).

Deze uitnodiging is zowel voor leden van als voor belangstellenden van Zonnepark Welschap. Interesse? Meld je aan! Wacht niet te lang, want de ruimte is beperkt. Meer weten? Stuur een mailtje naar email

Inschrijfformulier Excursie Energiehuis Helmond

Naam (verplicht)
E-mail (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht) (coördinatie vervoer, graag mobiel)
040energie nieuwsbrief ontvangen: ja (ca. 1x per maand)
Keus datum en vervoer: Ik ben met mijn auto om 19:15 op de parkeerplaats en kan een paar mensen meenemenIk wil graag meerijden en sta om 19:15 klaar op het parkeerterreinIk ga graag mee maar op een andere datumIk ga op eigen gelegenheid en ben om 20:00 bij het Energiehuis, Torenstraat 3-5

Opmerkingen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *