Excursie naar ICDuBo op 23 januari

[sc:040energie] organiseert op zaterdag 23 januari een nieuwe excursie voor leden en belangstellenden naar het Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo) in Rotterdam. Een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste duurzame materialen en installaties on een energiezuinig huis te realiseren.  Belangstellenden kunnen zich hier [sc:link040 href=”http://040energie.nl/aanmelden” text=”aanmelden” ]: kosten € 25,-. We gaan met de bus!

Verslag vorige excursie

Op 8 oktober was de eerste excursie die erg goed bevallen is. Lees hier het verslag.

Werkgroep energieverkenning

Minder energie uit je woning verliezen, meer rendement uit je verwarmingsketel, een betere ventilatie: veel mensen willen ermee aan de slag of willen meer comfort of gebruiksmogelijkheden in de woning. Er is veel mogelijk, en veel kan met duurzame oplossingen. Maar hoe kom je een stap verder?
Een nieuwe groep binnen [sc:040energie] richt zich op mensen die met verbetering en verduurzaming van hun woning aan de slag willen. Als eerste actie staat een bezoek met rondleiding aan het ICDuBo in Rotterdam op het programma. Een leerzaam bezoek aan een spectaculair informatiecentrum.

ICDuBo

Op de website van het centrum: Het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo) inspireert, informeert, ondersteunt en verbindt alle partijen die betrokken zijn bij duurzaam (her)ontwikkelen en beheren van vastgoed. Het centrum is gevestigd in Heijplaat-Rotterdam, midden in het havengebied, in een prachtig verbouwde havenloods. Geen woorden maar daden: bij ICDuBo kun je duurzame woningaanpak op ware grootte zien. Duurzame concepten, systemen en productopstellingen. De nieuwste innovatieve producten en concepten worden toegepast en in samenhang getoond. Kijk op www.icdubo.nl

icdubo1

Excursie

[sc:040energie] organiseert een excursie naar dit centrum voor haar leden op zaterdag 23 januari. Er kunnen per excursie maximaal 30 deelnemers mee. We gaan om ca. 8.45 uur met de bus en zijn om ca. 16.00 uur weer terug in Eindhoven. De kosten – inclusief busreis, een eenvoudige lunch en een rondleiding van 90 minuten – bedragen € 25,- per persoon.

Aanmelden

Je kunt je hier [sc:link040 href=”http://040energie.nl/aanmelden” text=”aanmelden” ]. Bij meer dan 30 aanmeldingen wordt geselecteerd op lidmaatschap van de vereniging en op volgorde van aanmelden. Je krijgt per mail bericht of je mee kan en waar we vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *