Oproep actieve leden

[sc:040energie] droomt van een betere wereld die volledig draait op duurzame energie. Daarom zetten wij ons in voor het doel om Eindhoven uiterlijk in 2040 energieneutraal te maken. De actieve vrijwilligers van [sc:040energie] doen dat vooral door de inwoners van Eindhoven te inspireren en te helpen bij energiebesparen en zelf duurzame energie opwekken.

uncle-sam-we-want-youDat kunnen we alleen als zo veel mogelijk mensen actief worden. Momenteel hebben we een twintigtal actieve vrijwilligers. Wij willen graag ons bestuur versterken. Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers voor onze zonnepanelenactie om het centrale projectteam te versterken of om in je eigen wijk een wijkactie te coördineren of ondersteunen.

Wil je andere mogelijkheden voor energiebesparen onderzoeken, meld je dan voor de Energieverkennersgroep. We willen ook graag een werkgroep starten voor het voorbereiden en realiseren van collectieve lokale duurzame energieprojecten. En er is een werkgroepje gestart dat met basisscholen aan de slag wil.

Vrijwilligers die ervaring hebben met PR, marketing en social media zijn meer dan welkom. Wil je in je wijk een energiecafé organiseren, zoals we elke maand in Hanevoet doen? Meld je bij ons. Wil je je kennis delen of is het organiseren van thema-avonden, energiebesparingsworkshops of bijvoorbeeld excursies iets voor jou? Bij [sc:040energie] kun je het allemaal doen.

Deel je onze droom en wil je ook meehelpen? Stuur dan een bericht naar secretaris_email of vul het interesseformulier in op de
website: http://040energie.nl/interesse-formulier/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.