Lid worden
040energie

040energie: nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website


040energie heeft  een nieuwe website. Daar zijn we blij mee. We kunnen er veel meer mee en we maken het jouw en onszelf makkelijker.

Met de nieuwe website laten we in een heldere vorm zien waar 040energie voor staat. U ziet op welke manier u kunt profiteren van de inzet van de vrijwilligers van onze vereniging. Van onze inkoopacties, van ons aanbod voor hulp en advies en van onze infromatiebijeenkomsten.

Nieuw is het overzicht van manieren waarop huishoudens in Eindhoven de verduurzaming van hun woning aanpakken. Er zijn uiteenlopende routes waarin huishoudens hun persoonlijke verhalen delen. Kijk daarvoor op 'jouw route'.


Website met betaalfuncties

Voor het aanbod hulp en advies vragen we kleine vergoedingen. In de nieuwe site zijn daarvoor betaalfuncties opgenomen. Daarmee kunnen de vergoedingen die vragen voor onze hulp- en adviesdiensten direct via Ideal betaald worden. Wanneer mensen via een formulier een aanvraag doen dan verschijnt er direct een Ideal betaalverzoek op hun scherm.


Makkelijker

We maken het hiermee makkelijker voor onze leden. Maar ook voor de vrijwilligers die de ledenadministratie bijhouden. Doordat we de betalingen direct doorzetten naar de eveneens nieuwe ledenadministratie en boekhouding scheelt dat heel veel werk.

Bekijk de website op uw gemak

We nodigen u graag uit om de nieuwe website te bekijken, en horen graag suggesties en aanvullingen. Dit kan door een mail te sturen naar
ITbackoffice@040energie.nl.


Namens het bestuur van 040energie

Marnix Vlot, voorzitter

Marc Sprokel, IT backofficeDeel dit artikel