10 april Kennissessie Verlaagd Tarief in Eindhoven

HIER opgewekt organiseert op donderdag 10 april in Eindhoven een Kennissessie Verlaagd Tarief. Het kabinet wil met de Regeling Verlaagd tarief de collectieve opwek van elektriciteit stimuleren.

Hier Opgewekt

Achterliggend idee is dat daarmee niet alleen een bijdrage wordt geleverd aan de doelstelling voor duurzame energie, maar ook aan een groter draagvlak voor duurzame energie en energiebesparing. Burgers worden immers zelf producent. Veel initiatieven zijn in het kader van de regeling bezig met het ontwikkelen van productie-installaties, zogenaamde postcoderoos-projecten. Maar hoe werkt de regeling? Wie heeft er wat aan? En wat levert het op?

Tijdens de HIER opgewekt Kennissessie Verlaagd tarief  in Eindhoven krijgt u antwoord op deze vragen, komt u in contact met experts en ervaringsdeskundigen. Informatie, maar ook inspiratie want een aantal initiatieven zullen voor het voetlicht brengen hoe zij de regeling hebben toegepast. Na een plenaire start waarin we de deskundigen aan het woord laten, gaan we in groepjes uiteen om specifieke vraagstukken en casussen te bespreken. Leren van elkaar en antwoord op je vragen!

Datum: donderdag 10 april 2014
Locatie: Eindhoven
Tijd: 17.00 – 21.45 uur (vanaf 21.45 uur een netwerkborrel)

Deelname aan deze HIER opgewekt Kennissessie is kosteloos.

Meer informatie en aanmelden: http://www.hieropgewekt.nl/hier-opgewekt-kennissessie-verlaagd-tarief-eindhoven

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *