Wijkteams de boer op voor Zonnepark Welschap

Ruim 20 Zonnepark-vrijwilligers bespraken wat ze kunnen doen om belangstellenden voor het zonnepark te werven. Het doel: verdubbelen van het aantal belangstellende Eindhovenaren door wijkgerichte acties, uitgevoerd door wijkteams.

De avond op 18 december begon met een presentatie over en een update over het zonnepark. Met de kaarten van de wijken (postcodegebieden) op tafel zijn de eerste plannen gemaakt voor een aanpak op wijkniveau. En die plannen zijn voortvarend opgepakt! Het aantal belangstellenden in Eindhoven-Noord en­ -West nadert inmiddels de 600 en stijgt nog steeds. Op 1 mei 2018 willen we minimaal 1000 belangstellende Eindhovenaren op onze lijst hebben!

Boost
Onder de aanwezigen waren ook vertegenwoordigers van duurzaamheidsinitiatieven zoals Duurzaam Veldhoven, Buurkracht Acht en Vonderkwartier uit de deelnemende postcodegebieden. , van oudsher een vrijwilligersvereniging, is ontzettend blij met deze inspirerende samenwerking met zoveel nieuwe mensen. Hun inzet geeft de plannen voor Zonnepark Welschap een echte boost!

Natuurlijk is niet van plan het werk alleen aan de postcodeteams over te laten. Iedereen kan ambassadeur van het zonnepark worden. Je hoeft alleen maar mensen te vertellen over de plannen en ze te verwijzen naar 040energie.nl/welschap. Op die pagina vind je een aanmeldformulier en zie je welke postcodes meedoen.

Meedoen
Wie zich aanmeldt wordt op de hoogte gehouden en krijgt als een van de eersten te horen wanneer je je kunt inschrijven voor je eigen zonnepanelen op Zonnepark Welschap. Met hetzelfde formulier kun je ook aangeven dat je vrijwilliger wilt worden, want de wijkteams kunnen nog wel wat versterking gebruiken. De volgende bijeenkomst van de wijkteams is op 29 januari 2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.