Zonnepark Welschap heeft nog wat panelen over

De voorbereidingen  voor Zonnepark Welschap zijn afgerond en de bouw staat op het punt om te beginnen! Er zijn nog een aantal ‘paneeldelen’ beschikbaar.  Je kunt je dus nog aanmelden!

Na verwerking van alle aanmeldingen en teruggestuurde ledenovereenkomsten bleven er nog een aantal paneeldelen over. Eén paneeldeel staat voor één zonnepaneel in het zonnepark, dat ruim 11.000 panelen gaat tellen.

Woon je in een van de deelnemende postcodegebieden?
Dan kun je alsnog meedoen.  In Eindhoven gaat het om de volgende postcodes: 5616, 5626, 5627, 5651, 5652, 5653, 5657, 5658.
– Of je in een huur- of een koopwoning woont maakt niet uit, want de zonnepanelen komen niet op je eigen dak.
– De zon schijnt voor iedereen!  Ook als je een appartement bewoont en dus geen eigen dak hebt of als er op jouw huis geen zonnepanelen  kunnen of mogen.
– Niet alleen particulieren kunnen meedoen, ook bedrijven met een kleinzakelijke aansluiting op het net.

Met of zonder inleg van eigen geld
Je kunt eigen geld inleggen voor een paneeldeel, maar ook zonder eigen inleg kun je meedoen. Je rendement is hoger als je je paneeldelen zelf financiert. Maar ook zonder eigen inleg is meedoen de moeite waard: je betaalt namelijk geen energiebelasting over de productie van jouw paneeldelen, waardoor je energierekening lager wordt.
Met of zonder inleg, in beide gevallen draag je door je deelname bij aan de productie van schone stroom dicht bij huis!

Voor alle informatie en om je aan te melden: kijk op Zonnepark Welschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *