Zonatlas de Roosten

Zon-individueel voor wijk Eijkenburg de Roosten

In de komende maanden willen we samen met buurtbewoners een zonnepanelen actie starten voor de wijk de Roosten-Eijkenburg. We maken het gemakkelijk om zonnepanelen op een huis te leggen. We doen dit door voorlichting te organiseren, de individuele situatie te bekijken op alle aspecten: technisch, financieel (incl. BTW teruggave) en esthetisch. We doen een gezamenlijke inkoop en verzorgen een kwalitatief goede uitvoering. En we helpen met de nazorg door te controleren of de panelen de stroom opwekken die u zou mogen verwachten.

Oproep aan buurbewoners

We willen samen met de buurtbewoners deze actie organiseren. U kunt mee doen door te vertellen over eigen ervaringen met zonnepanelen en andere buurtbewoners uit te leggen wat het betekend om zonnepanelen te nemen. Er moet een voorlichtingsbijeenkomst worden georganiseerd en voor de geïnteresseerden moet per huis worden gekeken hoe zonnepanelen kunnen worden geplaatst. Dit laatste samen met een professional.

Binnen 2 weken zal er een bijeenkomst zijn voor mensen die mee willen helpen organiseren of een bijdrage willen leveren om kennis te maken en om samen te kijken hoe we het één en ander best kunnen vormgeven. Heeft u interesse om samen deze actie van de grond te krijgen of kent u mensen in uw omgeving, neem dan contact op met:

Marnix Vlot, Fleminglaan 5,
040-2126484,
marnix_email

Hieronder vindt u de kaartjes van zonatlas (van de gemeente Eindhoven) voor de twee wijken. Het geeft een redelijke eerste indicatie van de geschiktheid van alle huizen in de buurt voor zonnepanelen.

Zonatlast Eijkenburg

Zonatlas Eijkenburg

Zonatlas de Roosten

Zonatlas de Roosten

klik op de plaatjes voor een grote kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *