Zonnepanelenactie Gijzenrooi

Op 16 oktober 19:30 in “de Jaguar”, Jaguarstraat 2 is er een voorlichtingsavond georganiseerd door bewonersvereniging Gijzenrooi en U kunt zich voor de actie-deelname nog steeds aanmelden op zon-individueel deelnameformulier.

jaguar_map

Informatie op de avond:

  • Wat kosten zonnepanelen, hoe snel verdienen ze zich terug, hoe krijgt u de btw terug. Zonnepanelen leveren veel meer op dan een bankrekening: terugverdienen in 9 jaar en 10% rendement per jaar is heel gewoon.
  • kijkt op uw verzoek gratis of uw huis geschikt is met een quickscan. Niet alleen huizen met een dak op het zuiden zijn geschikt.
  • U kunt zich inschrijven voor een ‘schouw’: een vrijblijvend zeer gedetailleerd advies door een ervaren onafhankelijke adviseur die bij u thuis uw situatie bekijkt. U krijgt een heel scherp aanbod van een door geselecteerde leverancier omdat u gebruik kunt maken van de inkoopactie.
  • De leverancier en de schouwmeester zijn bij de informatieavond aanwezig; u kunt kennismaken en vragen stellen.
  • Mensen uit de buurt vertellen over hun eigen ervaring.
  • Natuurlijk is er alle ruimte voor een antwoord op uw vragen.

Begeleiding door

De installatie en oplevering worden door in de gaten gehouden. En mocht er een probleem zijn, dan staat u bij. Na de oplevering van uw systeem kunt u laten nagaan of de opbrengst voldoende is (functioneert het systeem zoals het moet?) en hulp krijgen bij eventuele problemen met garantie, ook jaren na de actie. Makkelijker kan het niet!

Meedoen

Als u wilt meedoen d.m.v. een quickscan of een schouw kunt u zich inschrijven op: zon-individueel deelnameformulier. U kunt via het formulier ook vragen stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *