Zonnepanelenaktie in de wijk Hanevoet

[sc:040energie ] wil binnenkort met bewoners van de wijk Hanevoet een aktie starten om samen zonnepanelen in te kopen en te laten installeren.

SAMSUNG

De deelnemers aan de aktie kunnen ondersteund door vrijwilligers en experts van 040energie zelf dit project organiseren, bepalen wat voor alle deelnemers een juiste installatie is, en een leverancier selecteren (de levering en installatie wordt door de gekozen leverancier gedaan). Samen kunnen we waarschijnlijk ook een aantrekkelijke prijs bedingen. 040energie organiseert momenteel ook een zonnepanelenproject met de bewoners van de wijk De Roosten/Eijkenburg. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via email [sc:secretaris_email ] of via het [sc:contact ] op de website www.040energie.nl. Attendeer ook andere wijkbewoners op deze aktie.

 

Kijk hieronder of op http://www.zonatlas.nl/eindhoven/ of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Merk op dat gele daken, mits goed gepland, vaak ook zonnepanelen kunnen hebben maar soms met iets minder rendement of er passen er iets minder op. Dat is op zich helemaal niet erg. Zelf op rode daken passen soms toch een paar zonnepanelen!

Zonatlaskaartjes van de verschillende delen van de wijk Hanevoet

Ridderzaal:

zonatlas ridderzaal

Ulenpas/Oldengaarde:

zonatlas ulenpas-oldengaarde

Uniastate-Jongemastate:

zonatlas uniastate-jongemastate

Keverberg-Hartelstein:

zonatlas keverberg-hartelstein

Lichtenberg-Allersma:

zonatlas Lichtenberg-Allersma

(bron: http://www.zonatlas.nl/eindhoven)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *