Stel een energie vraag!!
Terug naar overzicht
acties

Opzet acties 040energie

kostenvoordeel organiseren voor een goed product van een goed bedrijf

Hoe zet 040energie een actie op?

Als we een actie opzetten doen we daar twee dingen voor. Als eerste selecteert 040energie een bedrijf dat een bespaarmaatregel goed en betrouwbaar uitvoert. Met goede garanties op product en uitvoering. Tegelijkertijd verzamelen we huishoudens die interesse hebben. Als er veel interesse is, kopen we als het ware gezamenlijk in. Daardoor krijgen de geïnteresseerden een goed product voor een aantrekkelijke prijs. Uitgevoerd door een bedrijf dat service, uitvoering en garantie op orde heeft. Jouw energierekening gaat omlaag, en je wint echt aan comfort in huis. We organiseren kortlopende acties in wijken (scherpste prijs) en doorlopende acties voor alle Eindhovense particuliere eigenaren.


Hoe selecteert 040energie een bedrijf?

Een groep vrijwilligers doet onderzoek naar een product, gaat na waaraan een product en een aanbieder moet voldoen. De groep gaat in gesprek met aanbieders die goed uit een eerste screening komen en selecteert uiteindelijk een van de aanbieders. We zoeken zoveel mogelijk naar aanbieders uit Eindhoven of de directe omgeving. De aanbieder verklaart zich bereid offerte volgens de afspraken aan te bieden aan huishoudens die zich via 040energie aanmelden. Huishoudens worden hiermee zélf opdrachtgever.


Wat is de procedure?

Als je interesse hebt meld je je aan voor een of meer van de acties. 040energie geeft jouw gegevens door aan de aanbieder, waarna je vrijblijvend een offerte krijgt volgens de overeengekomen afspraken. Het is aan jou om bij de aanbieder akkoord te geven op de offerte. De aanbieder neemt contact op over de planning en uitvoering.

Wie kan meedoen?

Elke huishouden met een eigen woning in Eindhoven kan meedoen met de actie. Als je meedoet en opdracht geeft, word je automatisch lid van de vereniging. Gratis en zonder verplichting voor het lopende jaar. Woon je niet in Eindhoven? Kijk dan wat er mogelijk is bij de energiecoöperatie of het energieloket in jouw gemeente.

Woon je in een gemeente die grenst aan Eindhoven? Dan kun je ook gebruik maken van onze collectieve inkoopacties. Je wordt echter geen lid van de vereniging.


Bekostiging van de acties

Een heel groot deel van deze actie is vrijwilligerswerk. De directe uitgaven en het advies van de expert worden gefinancierd vanuit jouw eigen bijdrage en een kleine commissie over de door de leverancier verkochte installaties. Samen met het lidmaatschapsgeld dekt dit de kosten. Op deze manier kan 040energie ook nieuwe acties financieren in de toekomst.

Deel dit artikel

Deze acties zijn misschien interessant voor je

Opzet acties 040energie
meer info