Stel een energie vraag!!
Terug naar overzicht
040energie
nieuws en berichten

Algemene Ledenvergadering 2023

Eerste indruk

Marnix Vlot, voorzitter 0404energie | 16 maart 2023


Als voorzitter vanaf dag 1 was het mijn 10e ALV. Alles verliep prima. De belangstelling was goed: er waren ca. 60 mensen in de zaal: het dorpshuis te Achts was goed gevuld zonder afgeladen te zijn. Er waren vragen van geïnteresseerde leden. Helaas is er op een ALV weinig tijd om daaropin te gaan maar in de pauze en na afloop was er gelegenheid voor gesprek.

Het onderwerp van de speciale voordracht tijdens de ALV is er één dat nu heel snel actueel wordt: het slimme gebruik van energie om overbelasting van het net te voorkomen en energie te gebruiken als het goed beschikbaar is. Voor huishoudens staat slim laden en zelfs terugleveren met de accu van een elektrische auto met stip op één.

We hebben afscheid genomen van twee zeer gewaardeerde bestuursleden: Ad van den Brandt (secretaris) en Andries Piscaer (penningmeester) verlaten het bestuur. Het bestuur wordt versterkt met Peter van den Griendt en Geert Janssen.

We hopen op wederom een geslaagd jaar: er komt een nieuwe website en betaling met iDEAL. Dit moet de actieadministratie flink versimpelen. Er zijn ook genoeg ideeën voor nieuwe activiteiten. Desalniettemin: als je zelf een idee voor een nieuwe activiteit hebt aarzel dan niet en neem contact op met het bestuur: marnix.vlot@040energie. De stukken van de ALV vindt je via onderstaande link in ons archief.

Stukken Algemene Ledenvergadering 2023

Deel dit artikel