Stel een energie vraag!!
Terug naar overzicht
energiebesparen

Na de topdrukte van eind 2022

Na de gigantische drukte afgelopen herfst en winter is nu opeens een hele rustige tijd aangebroken bij 040energie en de leveranciers waarmee we werken. 

Leveranciers

Bij de leveranciers was het eind vorig jaar niet meer te doen. Vooral de zonnepanelensector was helemaal dolgedraaid door een combinatie van onvoorspelbare materiaaltekorten en offerteaanvragen die door het dak gingen. Inmiddels is daar de situatie daar rustig te noemen. In de warmtepompsector was de wachttijd altijd al lang en die is nog steeds ruwweg een jaar. Voor isolatieglas en spouwmuurisolatie zijn de wachttijden weer normaal.

Prijzen

De prijzen zijn vorig jaar echt flink gestegen. Soms komen ze weer een beetje naar beneden. Wij weten ook niet hoe het er over een tijdje uit zal zien. De energieprijzen zijn gedaald maar nog behoorlijk hoog: het zal wel niet meer worden wat het was. Met deze combinatie zijn energiebesparende maatregelen nog steeds flink aantrekkelijker dan voor 2022.

Wat nu?

Dus het is een perfecte tijd om uit te zoeken hoe dat energieverbruik eens flink aan te pakken zonder straks weer in de kou te gaan zitten. 040energie heeft een team van goed opgeleide en ervaren vrijwilligers (energiecoaches) die bij jou langs kunnen komen om een energieadvies te geven. Daarmee krijg je de ideeën om in de komende tijd veel meer te doen. Je kan ook je eigen ideeën eens voorleggen aan ze voor je aan de slag gaat.

Schrijf je in voor een energieadvies en ga samen met 040energie aan de slag!

Naar Energieadvies

Deel dit artikel